HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Barbara Kos - Profiteren van megatrends
Barbara Kos - Profiteren van megatrends
Profiteren van megatrends
KOS_Barbara_2012_lv_8-120x160.gifVergeet de waan van de dag, thematisch beleggen in megatrends biedt op de lange termijn veel voordelen. Beleggers die zich richten op de echt lange termijn, analyseren vaak de grote economische, technische, sociale en demografische trends. Wat zijn de belangrijkste megatrends van de komende decennia? En welke beleggingskansen bieden deze? Tijdens haar presentatie zal Barbara Kos uitleggen hoe Pictet Asset Management thematisch beleggen aanpakt en hoe ook u zou kunnen profiteren van beleggen in megatrends.

Barbara Kos is sinds begin 2012 werkzaam bij Pictet Asset Management als Senior Sales Manager. Pictet is één van de grootste Private Banks van Zwitserland en één van de belangrijkste onafhankelijke Asset Managers in Europa. Ze heeft ruime ervaring in de Asset Management industrie, waarin zij eerder werkte voor bedrijven zoals Fidelity International en ABN AMRO Asset Management. Ze is een ervaren Sales en Marketing professional en geeft regelmatig presentaties over diverse beleggingsthema's.
pictet-asset-management-200px.png
Pictet werd in 1805 opgericht in Genève. Pictet is een vennootschap die eigendom is van zeven managers. Pictet Asset Management (PAM) is de vermogensbeheerdivisie voor institutionele beleggers en beleggingsfondsen.
Met 750 medewerkers, waaronder meer dan 260 beleggingsprofessionals, opereert PAM vanuit 17 centra over de hele wereld.
PAM biedt toonaangevende instellingen en financiële tussenpersonen wereldwijd een volledig programma van actieve en passieve beleggingsoplossingen met aandelen-, vastrentende en alternatieve strategieën.
Per eind maart 2015 bedroeg het beheerde vermogen EUR 149.Mil


 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.02832 seconden