HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Anne Grevinga - Voor beleggen is Fundamentele Analyse(FA) een must!
Anne Grevinga - Voor beleggen is Fundamentele Analyse(FA) een must!
Voor beleggen is Fundamentele Analyse(FA) een must!
anne-grevinga-120x160.gifAls beleggersclub Koers 85 uit Wierden vonden we op enig moment, dat de informatie, die we als niet professionals van de brokers krijgen, absoluut onvoldoende is. Dit is waarschijnlijk ook de reden waarom deze zulke matige beleggingsresultaten behalen.

We hebben daarom 3 FA-Modellen voor 20 sectoren in Excel ontwikkeld, n.l.
  • Een model, dat per sector een jaar vooruit kijkt met een K/W15-16 i.t.t. de K/W14, waarmee professionals nu voor de korte termijn nog werken. Met dit model wordt vooral gekeken naar de opportuniteiten van de bedrijven in hun sector.
  • In het tweede model worden de fondsen in hun sector gerankt, waarin naast de kansen vooral wordt gekeken naar de bedreigingen.
  • In het derde model wordt retrospectief per updating, die maandelijks wordt gedaan, beoordeeld hoe de bedrijven er in hun sector bij liggen en de ontstaanswijze er van.
Deze modellen helpen ons bij het bepalen van een Top20  korte termijn en Top20 lange termijn, waarvan de resultaten vanaf 2012 zullen worden vertoond.

Kortom een presentatie, die je niet mag missen!!!

Voor zijn pensionering is Anne Grevinga commercieel werkzaam geweest voor  twee Amerikaanse biotechnologie bedrijven. Vandaar, dat zijn belangstelling in beleggen in hoge mate naar deze sector uitgaat.

 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.03316 seconden