HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Royce Tostrams - Super Cycles en Mega Markets
Royce Tostrams - Super Cycles en Mega Markets
 Super Cycles en Mega Markets
RTostrams-portret 2015-120x160.gifRoyce Tostrams zal in zijn bijdrage ingaan op het fenomeen Super Cycles en Mega markets.  Dat zijn lange termijn ontwikkelingen die zeer lang, soms wel meerdere decennia, kunnen aanhouden. Zowel op Wall Street als op de Europese beurzen heeft hij een paar zeer positieve Super Cycles op het hoog waarvan hij verwacht dat deze tot ver in het volgende decennium zullen duren. Voor de Duitse en Nederlandse aandelenbeurzen verwacht Tostrams  nog minimala een verdubbeling van de koersen en ook op Wall Street voorziet hij nog forse stijgingen.  Kortom, dit belooft een zeer interessante bijdrage te worden.

Royce P.B. Tostrams is sinds eind jaren 70 betrokken bij de financiële markten.
Hij werkte o.a. bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft landelijke bekendheid verworven door zijn wekelijkse columns voor BNR Radio, zijn tv-optredens en zijn uitspraken in landelijke dagbladen. Daarnaast is Royce Tostrams als docent verbonden aan de Financiële Academie. Tostrams heeft in 1999 de TOSTRAMS Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor particuliere en professionele beleggers.

Royce Tostrams is hoofdredacteur van de website TOSTRAMS (de grootste Technische Analyse internetsite van Nederland en België), waarin beleggers een eigen Technische Analyse researchmodule kunnen inrichten en een favorietenpagina kunnen samenstellen.
tostrams_10-stappenplan_gratisaanmelden-324x124.png
De TOSTRAMS Groep is een beleggingsbureau en biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van Technische Analyse voor particuliere en professionele beleggers.
De TOSTRAMS Groep organiseert regelmatig beleggingstrainingen, cursussen en seminars.
Klanten kunnen gratis TOSTRAMS 10-stappenplan aanvragen,
 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.04193 seconden