HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Douwe Westervaarder en Martin Hendriks - Het Beleggersdilemma: Zelf doen of laten doen?
Douwe Westervaarder en Martin Hendriks - Het Beleggersdilemma: Zelf doen of laten doen?
Het Beleggersdilemma: Zelf doen of laten doen?
martin-en-douwe120x160-hss.jpgAls belegger beginnen we meestal met aandelen, om ons daarna te specialiseren in bijvoorbeeld opties, futures of valutahandel.
Uiteindelijk leren we dat het ene instrument beter bij ons past dan het andere. Deze zoektocht gaat met vallen en opstaan en kost vaak jaren.
Is het beter om beleggen uit te besteden ?
Tijdens het HCC Beleggerssymposium bieden wij inzicht in de factoren die bepalen wat de beste persoonlijke keuze is voor u, op basis van uw individuele eisen en voorkeuren.

Douwe Westervaarder en Martin Hendriks specialiseerden zich al jaren geleden in Amerikaanse opties en ontwikkelden een passie voor opties. Dit vormde de basis voor US Option Trader.
Met US Option Trader bieden zij sinds februari 2011 optiesignalen, trainingen en coaching, om particulieren te helpen succesvol met opties te leren beleggen.
Vele klanten vroegen Douwe en Martin welke andere instrumenten en/of traders ze nog meer konden aanbevelen. Dit leidde tot het besluit om verschillende tradingsystemen zelf te onderzoeken en vervolgens aan te bieden, als Profit Butler.

De HCC heeft de primeur: Profit Butler gaat live.

Profit Butler bestaat uit Martin, Douwe en hun partner John.
Profit Butler screent, selecteert en test sterke tradingbedrijven uit binnen- en buitenland.
Stap voor stap worden deze CFD- , Forex- en andere tradingsystemen met een uitstekende risico/rendementsverhouding zorgvuldig onderzocht en vervolgens aangeboden. Profit-Butler-Orange-Logo319x126.pngHiermee neemt Profit Butler veel werk uit handen van iedere particulier die overweegt om een deel van zijn/haar beleggingen te laten doen door professionele traders. 
Via Profit Butler profiteert u rechtstreeks van het rendement van professionele traders.
Vandaar ons motto: Profit on a Plate.
Tijdens het HCC Beleggerssymposium leggen Douwe en Martin uit hoe Profit Butler werkt en voor welk type belegger het uitbesteden interessant kan zijn.


 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.02864 seconden