HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Arthur Hopstaken - Alternatieven verbeteren risico-rendementsverhouding van beleggingsportefeuille
Arthur Hopstaken - Alternatieven verbeteren risico-rendementsverhouding van beleggingsportefeuille
Alternatieven verbeteren risico-rendementsverhouding van een beleggingsportefeuille
arthur-hopstaken120x160.jpgVeel beleggers richten zich uitsluitend op liquide traditionele beleggingen en methodieken (long beleggen in aandelen en obligaties). Het is toch raadzaam om je als belegger breder te richten en ook methodieken te onderzoeken die minder afhankelijk zijn van de bewegingen van aandelen- en obligatiemarkten.
Andere beleggingen kunnen bijvoorbeeld renderen als deze traditionele markten negatief renderen. Door deze toe te voegen aan een portefeuille worden de negatieve uitslagen kleiner en dus de kwetsbaarheid van een lager.
In deze presentatie worden 2 beleggingsvoorbeelden behandeld die een bijdrage kunnen leveren aan de spreiding van een portefeuille; trendvolgend beleggen en P2P income bonds.

Arthur Hopstaken studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus universiteit met als specialisatie financiering en beleggingen  en is sinds 1992 werkzaam in vermogensbeheer en investment banking. Na ongeveer 10 jaar voor banken te hebben gewerkt (Deutsche Bank, MeesPierson en Kempen & Co)  richtte hij samen met zijn collega in 2003 HJCO Capital Partners op dat zich volledig focust op actieve en alternatieve beleggingen. In 2008 werd de onderneming overgenomen door Man Group, een van de grootste alternatieve vermogensbeheerders, waarna in 2014 de onderneming weer terug werd gekocht en het ondernemerschap werd voortgezet.

HJCO Capital Partners is in 2003 opgericht en is een toonaangevende  beleggingsonderneming in Nederland voor actieve en alternatieve beleggingen. Onze overtuiging is dat in de kern beleggers op zoek zijn naar vermogensgroei enerzijds en vermogensbehoud anderzijds om zo een duurzaam absoluut rendement na te streven.
hjco-logo-417x96.jpgWij helpen beleggers deze doelstelling te behalen door toegang te geven tot getalenteerde fondsmanagers die rendement en spreiding bieden in diverse beleggingscycli.

Doordat de medewerkers van HJCO ook zelf beleggen in het fondsenaanbod maakt dat ons aligned; wij beleggen met onze cliƫnten mee.
 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.02995 seconden