HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Niels Faassen - Actief vs. Passief
Niels Faassen - Actief vs. Passief
Actief vs. Passief
Niels-Faassen-Morningstar-20150319-120x160.gifNiels Faassen, Analist Beleggingsfondsen bij Morningstar, zal tijdens zijn presentatie ingaan op de opkomst van passief beleggen en aangeven waar u als belegger op moet letten bij het selecteren van passieve beleggingen. Vervolgens zal hij stilstaan bij de toegevoegde waarde van actief beheer en Morningstar ’s favoriete beleggingsfondsen met u bespreken die hun benchmark wel weten te verslaan.

Niels Faassen is ruim negen jaar werkzaam in de beleggingsindustrie en werkt sinds 2012 als fondsanalist bij Morningstar. Voor Morningstar beoordeelt hij beleggingsfondsen op kwalitatieve criteria en voorziet ze van een Morningstar Analyst Rating. Hij houdt zich voornamelijk bezig met obligatiefondsen. Hiervoor heeft hij onder andere voor SNS REAAL en ABN AMRO gewerkt.

Morningstar-LOGO_red_3rgbpc.pngMorningstar, Inc. is een toonaangevende leverancier van onafhankelijk beleggingsonderzoek.
Onze missie bestaat erin goede producten te creëren die beleggers helpen hun financiële doelstellingen te verwezenlijken.

Morningstar Nederland werd in 2000 in Amsterdam opgericht en heeft zijn beleggingswebsite, morningstar.nl, in 2001 geïntroduceerd. De website biedt toegang tot en objectieve informatie over fondsen die beschikbaar zijn voor verkoop aan particuliere beleggers in Nederland.

 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.10529 seconden