HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Marco Vocking - Succesvol daytraden met de trend mee
Marco Vocking - Succesvol daytraden met de trend mee
Succesvol daytraden met de trend mee
Marco-Vocking-120x160.gifGraag nodigen wij u uit voor een presentatie tijdens ons symposium waar Marco Vocking zijn zeer overzichtelijke Amerikaanse trading software zal tonen. Het betreft een presentatie die alle facetten bevat die u nodig heeft om op de beurs succesvol te zijn. U kunt op elke gewenste markt werken.
U leert de basis van het traden en alle belangrijke punten waar u op moet letten tijdens het traden. De unieke trading indicatoren omvatten een robuust trading systeem en zijn ontwikkeld voor de trader die graag wil handelen op alle valuta- en futuremarkten.

Marco Vocking is eigenaar van Vocking Professional Trading, Indicators Education en Support

Als officieel Education Partner van NinjaTrader hebben wij de exclusiviteit van twee Amerikaanse handelssystemen. Door de intensieve samenwerking met onze partners bieden wij onze klanten een complete oplossing die een grote bijdrage levert aan hun succes. Ter ondersteuning aan onze klanten bieden wij complete cursussen en support volledig gebaseerd op het NinjaTrader platform.

Indien u vragen heeft over onze trading systemen of als u geïnteresseerd bent en hier dagelijks mee aan de slag wilt, bent u van harte welkom op onze stand. Wij staan u graag te woord!
vocking475x84.gif

 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.03727 seconden