HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Marktgevoel - standhouder
Marktgevoel - standhouder
standhouder
selwyn_duijvestijn-120x160.gifMarktgevoel

Marktgevoel bestaat uit een team professionele beurshandelaren onder leiding van Selwyn Duijvestijn. Succesvol beleggen en handelen op de beurs is een vak.

Een goede belegger heeft geen glazen bol, maar wél voortschrijdend inzicht en ten alle tijden een duidelijk beeld van de risico´s. Door de focus te leggen op het minimaliseren van verliezen, ontstaat er vanzelf meer winst en een mooi rendement.
Met de sterke overtuiging een toegevoegde waarde te bieden in het dagelijkse leven van de particuliere belegger is Marktgevoel ontstaan. Rechstreeks vanaf Beursplein 5 brengen wij u uw dagelijkse dosis Marktgevoel. Meer informatie en concrete beursanalyses vindt u op http://www.marktgevoel.nl

Marktgevoel team
Op Marktgevoel profileren we onszelf als kritisch, dichtbij en goed geïnformeerd. De beste beleggingstechniek is namelijk simpel gezegd heel veel weten, lezen en onderzoeken.

logo_marktgevoel_highres329x122.jpgBeurshandel is geen manier om snel en gemakkelijk rijk te worden. Het is vooral een kwestie van heel hard werken en van alles op de hoogte zijn.

Het Marktgevoel team volgt dagelijks van vroeg tot laat de beurs en zit bovenop het nieuws. Niet bang om anders te zijn en contrair waar nodig.



 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website






De laadtijd van deze pagina is: 0.02151 seconden