HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Analist - Nieuws en Analyse
Analist - Nieuws en Analyse
standhouder
Analist.nl

Analist.nl biedt gratis overzichten van koop- en verkoopadviezen van Europese en Amerikaanse aandelen afgegeven door gerenommeerde (effecten)banken. Ook biedt Analist.nl inzicht in de behaalde rendementen op de afgegeven adviezen van deze instellingen.

Missie
Wij zijn er absoluut van overtuigd dat ook de particuliere belegger net zo professioneel kan beleggen als beursprofessional. Het enige dat de particuliere belegger nu nog vaak ontbeert is educatie, begeleiding en professionele research over het hele Amerikaanse en Europese beleggingsspectrum. De particuliere belegger die goed beslagen ten ijs is en zelf gaat beleggen kan zo jaarlijks enorm veel geld besparen door de exorbitante beheersvergoedingen (soms tot meer dan 2 procent per jaar) te ontlopen.
Analist-magazine175x228.jpg
De informatie wordt gratis verspreid via de website www.analist.nl en via een digitale nieuwsbrief welke wekelijks wordt verspreid.

Lancering maandblad Analist-Journaal in oktober 2015
De content van het Analist-Journaal bestaat vooral uit aandelennieuws, belegging strategieën, ETF’s, smart bèta en overige interessante beleggingszaken. U kunt zich inschrijven voor een gratis eerste exemplaar.

De lancering van het blad maakt verder deel uit van de uitrol van ons nieuwe beleggingsplatform dat de belegger een totaalpakket aan gaat bieden.

Zo starten we zeer binnenkort met een nieuwe researchdienst, exclusieve webinars, assistentie bij personal finance, optie-analyses en een educatieplatform.

In onze ogen verdient de enorm groeiende massa doe-het-zelf beleggers veel meer begeleiding en is het zoeken naar gedegen beleggingsinformatie nog steeds zoeken naar een speld in een hooiberg.

analist.nl200x42.gifAnalist.nl genereert haar inkomsten via advertenties die worden geplaatst op de website en in de nieuwsbrieven. Heeft u interesse om te adverteren, dan neemt u contact op met Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken   Tot ziens op onze stand!


 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.02882 seconden