HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Stockpicker-signaal - standhouder
Stockpicker-signaal - standhouder
standhouder
Stockpicker-signaal

Een gemiddeld resultaat van ruim 23 procent in een kwartaal, spreekt U dat aan ?

Stockpicker-signaal selecteert aandelen die de komende drie maanden, naar verwachting, goed zullen presteren. Die selectie is gebaseerd op de ontwikkeling van een aantal indicatoren.
Jan Kolkman-wt120x160.gif
Jan Kolkman, de oprichter van Stockpicker-signaal, heeft tientallen jaren ervaring opgedaan met de belegging in aandelen bij een grote beleggingsmaatschappij en hij heeft zich daarna, via cursussen, symposia en heel veel lezen, gespecialiseerd in technische analyse. Hij hanteert diverse algemeen gebruikte indicatoren en daarnaast ook signalen uit eigen koker.

Hoe werkt het?
Stockpicker-signaal geeft twee maal per maand een signaal af voor een drietal aandelen die er op dat moment goed bijliggen en interessant zijn om aan te kopen voor de komende periode van drie maanden. Stockpicker-signaal selecteert zijn favorieten uit een bestand van rond de vier duizend aandelen voornamelijk uit Europa en Noord-Amerika op basis van kwantitatieve technische analyse.
Deze selectie wordt op de eerste en op de derde vrijdag van de maand gemaild aan de deelnemers.
De deelnemer maakt bij de aanmelding een keuze van twee maal per maand of één maal per maand mee te doen aan de deal. Zo’n deal houdt in dat hij 3000 euro investeert in de drie aandelen samen. Dus 1000 euro per aandeel. Een deelnemer kan dit signaal onveranderd uitvoeren via zijn eigen broker. Hij mag echter de verdeling ook anders doen, de keus is geheel aan hem, maar de performance-meting is gebaseerd op een evenredige verdeling.

Performance fee
Na drie maanden kijken we hoe de performance is geweest. Het is voor een ieder moeilijk te bepalen wanneer een koers gaat lopen en Stockpicker-signaal heeft de keuze en het tijdstip bepaald, maar de deelnemer kan gedurende die drie maanden zijn visie bijstellen. Daarom wordt voor de berekening van de performance fee het gemiddelde van de hoogste intraday koers in die drie maanden en de slotkoers per de einddatum - dat noemen we de rekenkoers - vergeleken met de startkoers. De fee die daarover wordt berekend bedraagt 25 procent, inclusief B.T.W. Is de rekenkoers lager dan de startkoers, dan is geen fee verschuldigd. Dus
No Cure, No Pay
Het resultaat van de hoogste koers gedurende zo’n drie maands periode in vergelijking met de startkoers was, gedurende bijna drie jaar, gemiddeld ruim 23 procent.
stockpicker-signaal-400x65gr.gif
Hebt U vragen ?  Komt U gerust naar onze stand!


 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.06384 seconden