HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Mark Tijms en Tom Straver - Uw portefeuille verzekeren in turbulente tijden
Mark Tijms en Tom Straver - Uw portefeuille verzekeren in turbulente tijden
Uw portefeuille verzekeren in turbulente tijden
Het zijn onrustige tijden op de beurs. Het platform van LYNX biedt uitgebreide mogelijkheden u hier tegen te beschermen. In deze presentatie laten wij u kort zien hoe u zelf op mark-Tijms-mvb2015-09-22-0102-120x160.jpgeen eenvoudige wijze uw portefeuille kunt beschermen tegen plotselinge of langdurige koersdalingen. Daarnaast biedt LYNX Vermogensbeheer u de mogelijkheid het handelen helemaal uit handen te nemen.

Mark Tijms, Msc Finance. Sinds 2010  ben ik werkzaam voor LYNX. Vanaf dag één ben ik de beurs nauwlettend gaan volgen en heb ik zowel volatiele als rustige tijden op de beurs meegemaakt. Naast de dagelijkse werkzaamheden bij LYNX schrijf ik maandelijks artikelen over ’s werelds grootste beleggers en geef ik zo nu en dan presentaties op verschillende evenementen. Momenteel probeer ik mij vooral te ontwikkelen als lange termijnbelegger, maar doordat ik dagelijks de beurs in de gaten kan houden, verlies ik ook de korte termijn bewegingen niet uit het oog.

Tom Straver, sinds 2014 ben ik werkzaam voor LYNX. In deze tijd heb ik veel contact gehad met onze klanten en heb ik meerdere seminars over het handelssysteem van LYNX gegeven. Sinds januari heb ik de overstap gemaakt naar LYNX Vermogensbeheer. Tom-Straver-mvb2015-09-22-0078-120x160.jpgZelf ben ik van mening dat menselijke emoties de slechtste raadgever is in uw beleggingskeuzes. De geautomatiseerde handelssystemen van LYNX schakelen deze emoties volledig uit en dat komt ten goede van het rendement. Ik zal u vertellen waarom kwantitatief beleggen interessant kan zijn als diversificatie van uw beleggingsportefeuille. 

Welke online broker kunt u het beste kiezen? In 2006 stonden Jeroen Kramer en Rogier Groen als particuliere belegger voor diezelfde keuze. Zij kwamen na grondig onderzoek tot de conclusie dat geen enkele Nederlandse aanbieder het totaalpakket kon bieden dat zij dachten nodig te hebben om succes te hebben op de beurs. In juli 2007 startte de eerste belegger bij LYNX met handelen. Binnen twee jaar wist LYNX ook naar België en Duitsland uit te breiden met in beide landen een eigen kantoor. Inmiddels is LYNX ook actief in Tsjechië, Finland en Frankrijk. Vorig jaar hebben we de 35.000ste rekening weten te openen en nog steeds komen er maandelijks steeds meer nieuwe klanten bij. LYNX blijft haar services en product uitbreiden, zo is begin dit jaar een nieuwe webtrader (LYNX Basic)  beschikbaar gesteld.
Naast de zeer scherpe tarieven bij LYNX kunt u een uitgebreide en persoonlijke service verwachten. Onze beleggingsexperts nemen voor al uw vragen graag uitgebreid de tijd. Met gebruik van onze hulp op afstand verbinding nemen wij het gehele handelssysteem persoonlijk met u door. Hierdoor kunt u zo snel mogelijk aan de slag. Lynx_logo238x85.gifWij zijn er zowel voor de belegger die op zoek is naar een betrouwbaar platform met uitgebreide analyse- en handelsmogelijkheden als voor de belegger die op zoek is naar eenvoud en overzicht bij het handelen. Vooral in turbulente tijden biedt LYNX u uitgebreide handelsmogelijkheden om u te beschermen tegen de gevaren van volatiele tijden. 
< Vorige   Volgende >

https://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.02931 seconden