HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina
Niels Faassen - Duurzaam beleggen: waar moet u op letten?
Duurzaam beleggen: waar moet u op letten?
Niels-Faassen-Morningstar-20150319-120x160.gifDuurzaam beleggen is in Nederland relatief populair onder beleggers. Er zijn echter vele tinten groen voor duurzame beleggingen.
Tijdens deze presentatie zal Niels Faassen, fondsanalist bij Morningstar dieper ingaan op de Morningstar Sustainability Rating en hoe deze duurzaamheid rating beleggers kan helpen bij hun keuze voor een duurzaam beleggingsfonds.
Verder heeft Morningstar de portefeuilles onderzocht van een aantal duurzame wereldwijde aandelenfondsen. Wij laten u zien hoe de integratie van duurzaamheid in de praktijk sterk blijkt te verschillen. Beleggers doen er dan ook goed aan om te kijken hoe en waarin wordt belegd.
 
Niels Faassen is ruim tien jaar werkzaam in de beleggingsindustrie en werkt sinds 2012 als fondsanalist bij Morningstar. Voor Morningstar beoordeelt hij beleggingsfondsen op kwalitatieve criteria en voorziet ze van een Morningstar Analyst Rating. Hij houdt zich voornamelijk bezig met obligatiefondsen. Hiervoor heeft hij onder andere voor SNS REAAL en ABN AMRO gewerkt. Morningstar-LOGO_red_3rgbpc.png

Morningstar, Inc. is een toonaangevende leverancier van onafhankelijk beleggingsonderzoek. Onze missie bestaat erin goede producten te creëren die beleggers helpen hun financiële doelstellingen te verwezenlijken.

Morningstar Nederland werd in 2000 in Amsterdam opgericht en heeft zijn beleggingswebsite, morningstar.nl, in 2001 geïntroduceerd. De website biedt toegang tot en objectieve informatie over fondsen die beschikbaar zijn voor verkoop aan particuliere beleggers in Nederland.


 
< Vorige   Volgende >

https://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website
De laadtijd van deze pagina is: 0.03183 seconden