HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina
Ruud Smets - Hoe de grote namen in de hedge fund industrie omgaan met de turbulentie in de markten
Hoe de grote namen in de hedge fund industrie omgaan met de turbulentie in de markten
foto-ruud-smets120x160.gifRuud zal in zijn presentatie bespreken hoe hedge funds binnen hun verschillende strategie├źn de huidige markten benaderen.

Aan de hand van actuele voorbeelden zal hij laten zien hoe een aantal van de meest vooraanstaande hedge funds de afweging maken tussen kapitaalbehoud en het inspringen op beleggingskansen.
Ruud zal uitleggen hoe hij en zijn team deze fondsen selecteren en beoordelen en hoe zij middels de innovatieve fondsstructuur van het Legends Fund hun beleggers toegang kunnen bieden tot hedge funds die zeer selectief zijn in het toelaten van externe investeerders..

Ruud Smets voltooide zijn opleidingen Informatietechnologie en Beleggingstheorie aan Tilburg University. Hij is tevens een Chartered Alternative Investment Analyst. Ruud was werzkaam bij NIBC en FundPartners.  Sinds 2005 is Ruud werkzaam bij Theta Capital Management B.V. en als portfolio manager verantwoordelijk voor het beheer van zowel individuele maatportefeuilles als van het Legends Fund.

Theta Capital Management is de oudste en grootste onafhankelijke hedge fund specialist in Nederland. logo-legendsfund364x109.pngHet bedrijf is in 2001 opgericht met het doel portefeuilles van hedge funds te beheren. Naast het Legends Fund, beheren wij ook individuele maatportefeuilles voor grote professionele partijen.
Voor meer informatie: www.legendsfund.nl


 
< Vorige   Volgende >

https://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website
De laadtijd van deze pagina is: 0.0395 seconden