HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina
LYNX - Beleggen met een voorsprong
standhouder
LYNX Beleggen met een voorsprong
Met LYNX als uw broker heeft u toegang tot het meest geavanceerde handelsplatform van Nederland. Gecombineerd met ons persoonlijke service en educatie heeft u alle tools om succesvol te beleggen.

Kom langs bij onze stand en wij geven u graag een demonstratie van ons platform. Ons handelsplatform is zeer flexibel en eenvoudig in te richten naar uw persoonlijke handelsinteresses. De aanwezige medewerkers hebben een breed kennisniveau over alles wat de beurs te bieden heeft en vertellen u graag wat LYNX speciaal voor u kan betekenen.

Actie LYNX zelf beleggen
Iedereen die naar de LYNX stand komt en daar ter plekke zijn rekening opent ontvangt €200 transactietegoed die de eerste drie maanden na het openen van de rekening te besteden is.

LYNX Vermogensbeheer biedt u de mogelijkheid om zeer gemakkelijk en zonder technische knowhow deel te nemen aan professionele automatische handelssystemen. Een computer die via algoritmes automatisch op de beurs belegt? Beleggen zonder dat er een vinger aan te pas komt? Waarschijnlijk heeft u recent weleens over de nieuwe trend op de beurs gehoord: beleggen via automatische handelssystemen. LYNX Vermogensbeheer geeft u de mogelijkheid om mee te doen met kwalitatief hoogwaardige automatische handelssystemen vanaf € 15.000. Op onze stand vertellen wij u hier graag meer over.

lynx-logo420x77.pngWelke online broker kunt u het beste kiezen?
In 2006 stonden Jeroen Kramer en Rogier Groen als particuliere belegger voor diezelfde keuze. Zij kwamen na grondig onderzoek tot de conclusie dat geen enkele Nederlandse aanbieder het totaalpakket kon bieden dat zij dachten nodig te hebben om succes te hebben op de beurs.
In juli 2007 startte de eerste belegger bij LYNX met handelen. Binnen twee jaar wist LYNX ook naar België en Duitsland uit te breiden met in beide landen een eigen kantoor. Inmiddels is LYNX ook actief in Tsjechië, Finland en Frankrijk. Vorig jaar hebben we de 35.000ste rekening weten te openen en nog steeds komen er maandelijks steeds meer nieuwe klanten bij. LYNX blijft haar services en product uitbreiden, zo is begin dit jaar een nieuwe webtrader (LYNX Basic)  beschikbaar gesteld.  Kijk ook op onze website lynx.nl
 
< Vorige   Volgende >

https://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website
De laadtijd van deze pagina is: 0.02629 seconden