HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Jim Tehupuring: Less is More
Jim Tehupuring: Less is More

Less is More
fotoJTsmall120x160.jpgVoor sommigen is het een hobby, maar ik zie beleggen als een manier om inkomen te genereren. Ofwel, er moet een aantrekkelijke vergoeding staan tegenover de inspanningen. Zoniet dan kun je beter gaan golfen.
Toch denken veel beleggers dat een actieve aanpak met veel transacties leidt tot betere rendementen. De focus moet liggen op resultaat. Niet op activiteit.
Tijdens de presentatie zal ik toelichten hoe je met beperkte inspanningen wel een aantrekkelijk rendement kunt halen. Hoe je balans aanbrengt in je portefeuille door risico's te reduceren en het potentieel te vergroten. In dit geval niet alleen mooie theoretische praatjes, maar boter bij de vis:
Aan de hand van mijn eigen portefeuille bij ProBeleggen (echt geld) laat ik zien hoe ik de markt analyseer, tot koopkandidaten kom en vervolgens positie inneem met behulp van derivaten. Uiteraard zullen hierbij actuele posities niet ontbreken.

Jim Tehupuring studeerde aan de VU en specialiseerde zich in de optiematerie. In 2005 trad hij in dienst bij Alex Beleggersbank (Binck) en werd daar manager van de Alex Academy. Hij trainde niet alleen
tienduizenden particuliere beleggers, maar ook werd hij ingehuurd voor het opleiden van private bankers en beleggingsadviseurs op voor oa Mees Pierson, ING en Rabobank. Daarnaast begeleidde hij een aantal zeer vermogende beleggers. Per 2011 maakte Tehupuring de overstap naar RBS, de partij die beleggingsproducten zoals de Turbo ontwikkelt. Vervolgens ging Jim 1,5 aan de slag bij Euronext als Head of Retail - Europe (ad interim). Onderwijl richtte hij het platform ProBeleggen.nl op en hij is tegenwoordig tevens mede-eigenaar van 1Vermogensbeheer.nl. Veel beleggers kennen Jim Tehupuring van zijn marktanalyses bij RTL Z, BNR Nieuwsradio of de column die hij schrijft in de Telegraaf.

Logo_nieuw_small426x93.gifProBeleggen ondersteunt beleggers door leden inzage te geven in de echter beleggingsportefeuilles van professionals. Zij voorzien leden van analyses en berichten hen wanneer zich kansen voordoen.
Daarnaast hebben leden van ProBeleggen de beschikking over uitgebreide research en een alertservice. ProBeleggen claimt ultieme transparantie en getuige de grote toestroom van leden sinds 2014, zien steeds meer beleggers in dat het loont om 90% van het werk aan een ander over te laten. Ook lid worden? Ga naar www.probeleggen.nl en meld u aan.


 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.02981 seconden