HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Philippe Dassonville: De bouwstenen van een goed handelssysteem
Philippe Dassonville: De bouwstenen van een goed handelssysteem

De bouwstenen van een goed handelssysteem
Philippe-Dassonville120x160-L.jpg In zijn presentatie legt Philippe Dassonville uit wat de 6 bouwstenen zijn van een goed handelsysteem. Met behulp van het tradingplatform NanoTrader wordt de theorie omgezet in de praktijk. Indicatoren, tijdsfilters, stops en koersdoelen leiden tot een strategie. Met behulp van NanoTrader ziet de trader snel wat het resultaat van zijn handelssysteem is. De trader kan de parameters van zijn tradingidee aanpassen en onmiddellijk de impact op het uiteindelijke resultaat zien.

Deze presentatie is geen zoektocht naar de Heilige Graal maar een nuchtere en praktische kijk op het onwikkelen, backtesten en bijsturen van al dan niet automatische handelssystemen. De presentatie wil een antwoord bieden op de volgende vragen: Wat zijn realistische verwachtingen? Wat zijn de valkuilen? Wat heb je nodig? Wat zijn de kosten? En … is dit (wel) iets voor mij?


Philippe Dassonville is marine officier van opleiding, doch vulde zijn studies aan met een graduaat Bedrijfsbeheer en een master in Marketing. Hij werkte bij een bank en vermogensbeheerder alsook op de online financiële redactie van een beursgenoteerd mediabedrijf. In 2003 vervoegde hij de online broker WH Selfinvest.  

WH SELFINVEST S.A., opgericht in 1998, is een online broker met haar hoofdzetel in Luxemburg. Gebaseerd op haar Europees paspoort heeft het bedrijf een bijkantoor in België en een representatie kantoor in Nederland. WHSelfinvest-logo001-350x116.png
Via WH Selfinvest kunnen actieve beleggers handelen in futures, CFD, forex en aandelen.

WH SelfInvest bedient zowel particuliere als institutionele beleggers. Het klantenbestand bestaat uit klanten uit 28 verschillende landen.
 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.09683 seconden