HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Martijn Rozemuller: Lage kosten en eenvoud als sleutel tot succes.
Martijn Rozemuller: Lage kosten en eenvoud als sleutel tot succes.

Lage kosten en eenvoud als sleutel tot succes.
Martijn_Rozenmuller_klein_8klein-120x160W.jpgVolgens Martijn Rozemuller is beleggen een zero-sum game; tegenover elke winnaar staat een verliezer. Hoe wordt u vaker een winnaars dan een verliezers? Martijn legt uit waarom het vasthouden aan een simpele strategie waarin lage kosten, een brede spreiding en de lange termijn de belangrijkste componenten zijn, volgens hem het beste is. Hierbij heeft hij aandacht voor de lage rente en interessante alternatieven voor obligatie ETF’s en waar u op moet letten bij de aanschaf hiervan? De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Uitleg van het jargon bij indexbeleggen en ETF's.
  • Hoe bouw ik een gespreide beleggingsportefeuille?
  • Voor de jongere generatie: het effect van compound interest
  • Impact van kosten en dividend lekkage
  • Dividendbeleggen als alternatief voor obligaties?

Martijn Rozemuller
is in 1995 afgestudeerd als Technisch Bedrijfskundig ingenieur aan de Universiteit Twente. Na zijn studie is Martijn als market maker gaan werken voor het Nederlandse handelshuis Optiver, waar hij na drie jaar partner werd. Zowel bij Optiver als privé deed Martijn goede ervaringen op met ETF’s, waarbij vooral de transparantie, kostenvoordelen en verhandelbaarheid van ETF’s hem aanspraken. Met het door hem verbeteren van de productstructuur ontstond in 2007 het idee voor Think ETF’s waarvan Martijn sinds de oprichting Managing Director is.

Think ETF’s maakt hoogwaardige Exchange Traded Funds (ETF’s) tegen lage kosten.
logo_think HQ 285x140.jpgEr zijn geen wij tegenpartijrisico door de combinatie van fysieke replicatie van de te volgen index en het niet uitlenen van de onderliggende effecten. Dividendlekkage wordt uitgesloten voor Nederlandse beleggers d.m.v. de Nederlandse fiscale status (fbi) van de ETF’s.

Ons doel is om iedereen in staat te stellen om veilige en gespreid te beleggen tegen lage kosten, dankzij onze eenvoudige beleggingsoplossingen en heldere educatie. Wij bouwen alleen producten die zich onderscheiden door transparantie, lage kosten en een veilige en efficiënte structuur.


 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.03815 seconden