HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Corné van Zeijl - De toestand van de economie en de beurs.
Corné van Zeijl - De toestand van de economie en de beurs.

De toestand van de economie en de beurs.
Corné zal tijdens zijn presentatie ingaan op de toestand van de economie en de beurs.

De gevaren, de risico’s de waardering en de mogelijkheden

cornevanzeijl-LI-120x160.jpgCorné van Zeijl schrijft, praat en presenteert over een breed vlak van beleggingsonderwerpen: macro-economie, de beurs in het algemeen, bedrijven, psychologie van beleggers en de effecten daarvan. Tot juli 2016 beheerde Van Zeijl bij ACTIAM de Nederland fondsen van SNS, Reaal en Zwitserleven. Samen goed voor een belegd vermogen van ruim € 1 miljard. Nu concentreert hij zich op de asset allocatie en buy side bedrijfsanalyse. Hij heeft viermaal de Gouden Stier gewonnen. Verder is hij columnist bij het Financieele Dagblad en een regelmatige gast bij BNR en RTLZ. Ook heeft hij twee boeken geschreven; Centen en Sentiment en 365 tegeltjeswijsheden voor de belegger.

ACTIAM is dé verantwoorde fonds- en vermogensbeheerder met een beheerd vermogen van 55,9 miljard euro (ultimo juni 2016). Wij bieden een compleet assortiment van beleggingsfondsen en beleggingsoplossingen. Van indexbeleggen tot en met impact investeren.

Wij nemen onze verantwoordelijkheid: voor onze klanten en vanuit onze maatschappelijke rol.
Met onze fundamentele beleggingsbeginselen stellen we strikte eisen aan onze beleggingen. We hanteren een strenge en zorgvuldige selectie, zonder dat we concessies doen aan het financiële rendement.
Actiam161x54.pngOnze onderscheidende kracht is dat wij verantwoord ondernemen hebben doorgevoerd tot diep in onze processen. ACTIAM is hiermee toonaangevend. Een voorsprong waarin we blijven investeren. Meer dan één miljoen Nederlanders rekenen op ons.
Wij zijn dé verantwoorde fonds- en vermogensfondsbeheerder.

 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.02829 seconden