HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Jochem Baalmann en Tjerk Smelt - Succesvol Indexbeleggen.
Jochem Baalmann en Tjerk Smelt - Succesvol Indexbeleggen.

Succesvol Indexbeleggen.
Jochem Baalmann en Tjerk Smelt van Indexus nemen u mee in de wereld van het indexbeleggen.
Indexbeleggen, hoe pak je dat aan? Hoe maak je er een succes van? Wat zijn de valkuilen?
Is het beter om Actief of juist Passief te beleggen? Of is het een combinatie van beiden?
Wat zijn de risico’s en de voor- en nadelen van ETF’s?
Ook wordt er ingegaan op de verschillen en de overeenkomsten tussen modelportefeuilles en maatwerk beleggingsportefeuilles.

indexus-Jochem-Baalmann-Tjerk-Smelt180x160.pngJochem is een van de vier eigenaren van Indexus. Jochem is geregistreerd als DSI Beleggingsadviseur. Hij geeft regelmatig presentaties over diverse beursgerelateerde onderwerpen en maakt dagelijks de vertaalslag van uitgangspunten en doelstellingen naar een verantwoorde beleggingsportefeuille.
Jochem is geboren in een familie waar het vak hem met de paplepel is ingegoten. Hij heeft Rechten & Economie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Tijdens zijn studie heeft Jochem bij drie grote banken gewerkt en is vervolgens bij een onafhankelijke vermogensbeheerder aan de slag gegaan.

Tjerk is geregistreerd als DSI Beleggingsadviseur. Hij geeft regelmatig presentaties over diverse beursgerelateerde onderwerpen en maakt dagelijks de vertaalslag van uitgangspunten en doelstellingen naar een verantwoorde beleggingsportefeuille.
Tijdens zijn studie heeft Tjerk bij diverse effectenbanken gewerkt en is vervolgens vanaf 1996 bij twee onafhankelijke vermogensbeheerder werkzaam geweest.
Tjerk schrijft regelmatig over diverse beursgerelateerde onderwerpen.

logo-indexus-246x162.pngIndexus is sinds 1997 specialist in Vermogensbeheer & Beleggingsadvies voor particuliere en zakelijke relaties.
Uw uitgangspunten en doelstellingen vormen altijd de basis voor het te voeren beleid en de samenstelling van uw portefeuille.
Indexus is volledig onafhankelijk; zij hebben geen 'eigen' producten en geen ander belang dan uw belang. Indexus kan gebruikmaken van alle soorten beleggingsinstrumenten om uw doelstellingen te realiseren, maar één van de expertises van Indexus is het beleggen in ETF’s (indextrackers). Dat doet Indexus al sinds de introductie van ETF’s in Europa in 2000 en is sindsdien uitgegroeid tot de Experts in Indexbeleggen.

Voor u als belegger heeft Indexus twee mogelijkheden: www.indexus.nl en www.dexxi.nl

 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.02401 seconden