HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Uitnodiging Algemene Leden Vergadering HCC Beleggen
Uitnodiging Algemene Leden Vergadering HCC Beleggen

Uitnodiging Algemene Leden Vergadering HCC Beleggen op 25 maart 2017

Aan: alle leden van de IG HCC-Beleggen
Van: Frans Schreiber, voorzitter HCC Beleggen

Beste HCC Beleggen leden,

Met klem wil ik jullie oproepen om de komende ALV bij te wonen op 25 maart 2017 in De Bilt.

De komende ALV wordt, naast interessant, ook belangrijk voor u als leden. Op deze ALV willen we namelijk onze  plannen voorleggen hoe wij HCC Beleggen voor de toekomst in willen gaan vullen.
Nu kunnen we gewoon doorgaan op de oude voet en als bestuur en actieve vrijwilligers doen wat we altijd goed gedaan hebben met misschien wat bijschaven hier en daar en dan houden we het nog wel een paar jaren vol. Maar dat is niet onze ambitie en hopelijk niet jullie wens.

Wat willen we dan? Wij, bestuur en vrijwilligers willen vooral naar jullie luisteren. Wat hebben jullie als HCC Beleggen leden nodig om meer rendement uit het lidmaatschap van HCC Beleggen te halen. Hierbij kun je dan denken aan informatie voorziening via de website, de nieuwsbrief en de jaarlijks terugkerende symposia dagen.

Maar wij denken dat wij meer kunnen betekenen voor jullie. Te denken valt hierbij aan het verzorgen van cursussen voor beginnende of gevorderde beleggers in de eigen regio. Ook kunnen we denken aan het geven van workshops met een centraal thema waarbij we gastsprekers uit kunnen nodigen die met onderwerpen aankomen die jullie aanspreken. Alles is mogelijk en bespreekbaar, schroom dan ook niet om jouw ideeën te ventileren op de ALV.

Het bestuur heeft ook een enquête ontwikkelt voor (aspirant-)leden om jullie ervaringen met HCC Beleggen en andere beleggingsinstrumenten als software en brokers te delen met ons. Het uitgangspunt hierbij is om HCC Beleggen als facilitaire partij te kunnen neerzetten voor de leden van HCC Beleggen. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat de continuïteit van HCC Beleggen gewaarborgd blijft en dat de ondersteuning naar de leden toe gewaarborgd blijft.

Kom daarom naar de ALV op 25 maart en laat je stem horen! Samen zorgen we dan voor een goed rendement!

Ben je niet in de gelegenheid om  naar de ALV te komen? Laat dan je stem horen via de enquête. De toekomst van HCC Beleggen gaat ook jou aan!

Download de stukken ALV Klik Hier

Met vriendelijke groeten,
Frans Schreiber
Voorzitter HCC Beleggen

 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.0268 seconden