HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina
Hendrik Oude Nijhuis- Value-beleggen in theorie & praktijk.

Value-beleggen in theorie & praktijk.
Hendrik-Oude-Nijhuis120x160.jpgBestaat er een beleggingsstrategie die de aandelenmarkt verslaat? Jazeker… value-beleggen!
Deze sessie start met een korte presentatie over value-investing én hoe u deze strategie in de praktijk kunt toepassen. Vervolgens is er ruim gelegenheid voor vragen en discussie.

Aanwezig is drs. Hendrik Oude Nijhuis, auteur van de bestseller ‘Leer beleggen als Warren Buffett en medeoprichter van Beterinbeleggen.nl.
In geval u een persoonlijke kennismaking op prijs stelt, gelijkgestemde beleggers wilt ontmoeten of indien u specifieke vragen graag eens wilt voorleggen zorg er dan voor dat u deze sessie over value-beleggen zeker niet misloopt!

Hendrik Oude Nijhuis is een expert op het gebied van value investing en medeoprichter van Kingfisher Capital. Hij heeft uitgebreid onderzoek verricht naar de investeringsstrategieën van value investors als Warren Buffett en is als bestuurslid actief geweest voor onder andere de beleggingsstudieclubs HCC Beleggen en B.S.C. Duitenberg.

Hendrik heeft Management, Economics & Law aan de Universiteit Twente gestudeerd en is auteur van de Nederlandstalige bestseller over Warren Buffett: "Leer beleggen als Warren Buffett - zijn beleggingsstrategie in theorie & praktijk".

Kingfisher Capital houdt zich bezig met business model & investment research. Via Beterinbeleggen.nl, het platform voor beleggers van Kingfisher Capital, worden beleggers  op een toegankelijke maar inhoudelijk gedegen wijze geïnformeerd over value-investing. .

De term ‘value-investing’ verwijst naar het beleggen in aandelen die op de beurs - ten onrechte - laag gewaardeerd zijn. Deze (te) laag gewaardeerde aandelen leveren gemiddeld een bovengemiddeld rendement op. Door gespreid in zulke aandelen te beleggen valt nog meer te profiteren van een extreem krachtig wiskundig verschijnsel: het ‘rente op rente’-effect oftewel exponentiële groei.  http://www.beterinbeleggen.nl/
BeterInBeleggen-760x56.jpg

 
< Vorige   Volgende >

https://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website
De laadtijd van deze pagina is: 0.02411 seconden