HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Marian Hogeslag - Beleggen is simpel maar niet eenvoudig.
Marian Hogeslag - Beleggen is simpel maar niet eenvoudig.

Beleggen is simpel maar niet eenvoudig.
Marian-Hogeslag120x160.pngVeel beleggers laten zich afleiden (of verleiden!) door de waan van de dag.
Lagere groei Frankrijk, inflatie gestegen in Duitsland, monetaire verruiming van ECB en al het overige realtime nieuws worden meegenomen in beleggingsbeslissingen.
Voor korte termijn beleggers misschien relevant maar wat is de bijdrage aan het risico- rendementsprofiel van een beleggingsportefeuille?
Gaat het niet uiteindelijk om het bedrijf waarin je belegt?

Marian Hogeslag (1966) is sinds 1991 actief in de financiƫle sector, elf jaar bij Paribas Deelnemingen N.V. de participatiemaatschappij van BNP Paribas in Nederland en Paribas Conseil de Corporate Finance afdeling van BNP Paribas in zowel Amsterdam als Parijs en daarna is zij drie jaar werkzaam geweest als Director Corporate Finance bij Petercam Bank N.V. in Amsterdam. In 2005 heeft Marian ActivInvestor opgericht, welke op 1 april 2014 is gefuseerd met Double Dividend B.V. Marian Hogeslag is afgestudeerd in de Franse taal- en letterkunde, bezit NIMA-C en heeft diverse INSEAD en Amsterdam School of Finance cursussen gevolgd. Marian Hogeslag is co-auteur van 'Goudmijn, alles wat een vrouw moet weten over geld' en 'Met minder euro's door het leven'. Daarnaast schrijft zij periodiek een column en is zij commissaris bij GenebaProperties N.V.

DoubleDividend Management B.V.
DoubleDividend is een onafhankelijke specialist op het gebied van verantwoord beleggen en biedt vermogensbeheer op maat aan en is beheerder van duurzame beleggingsfondsen.

Kwaliteit
DoubleDividend staat voor kwaliteit. Kwaliteit van het beleggingsproces, kwaliteit van de beleggingen en kwaliteit van de organisatie.

Overtuiging
DoubleDividend belegt met de overtuiging dat duurzaamheid een positieve bijdrage levert aan het risico- rendementsprofiel van een beleggingsportefeuille. Met de beleggingen willen we een brug slaan tussen financieel en maatschappelijk rendement. Concreet betekent dit dat we ESG (milieu, sociaal & goed ondernemingsbestuur) factoren integraal meenemen in onze beleggingsbeslissingen.

Betrokkenheid
DoubleDividend is betrokken bij de klant, de beleggingen en de maatschappij.
double-divident-453x88.pngWij beleggen zoals wij ook voor onszelf beleggen en alle partners beleggen een substantieel deel van hun vermogen in de beleggingsfondsen beheerd door DoubleDividend.

 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.02588 seconden