HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Harry Geels en Frans Schreiber - Alternatives in de portefeuille: waarom nu en welke dan?
Harry Geels en Frans Schreiber - Alternatives in de portefeuille: waarom nu en welke dan?

Alternatives in de portefeuille: waarom nu en welke dan?
Harry Geels is de specialist voor Alternatives en vindt dat een beleggingsportefeuille voor minimaal 20% uit deze fondsen moet bestaan.
frans-schreiber-en-Harry-Geels180x160.pngHij gaat bewijzen dat toevoeging van deze fondsen voor meer rendement en/of minder risico zorgt voor uw portefeuille! Daarvoor neemt hij u mee door de geschiedenis van beleggen en bent u daarna overtuigd van waarom u uw portefeuille moet heroverwegen.

Daarna zal nader worden ingegaan op een Long/Short Strategie en Fonds:
Dutch Darlings. Frans Schreiber handelt deze strategie sinds 2009 voor private accounts en sinds 2015 voor het fonds Dutch Darlings. Deze strategie is gebaseerd op Behavioral Finance en niet op zijn specialiteit handelsmodellen.
Frans zal ingaan op hoe hij fondsen selecteert om long te gaan en welke aandelen hij rijp vindt om te shorten. De Dutch Darlings strategie handelt alleen fondsen op de Euronext.

Harry Geels een zeer bekende persoonlijkheid in de beleggerswereld. Hij is afgestudeerd in de Technische Analyse, is redacteur bij de Financial Investigator, schijft in beleggingsbladen, heeft een column als goeroe bij de Financiƫle Telegraaf en schrijft regelmatig wetenschappelijke artikelen, is partner en bestuurder bij de vermogensbeheerder Blauwtulp en is partner en bestuurder bij Elite Fund Management, een AFM beleggingsinstelling, die fondsen lanceert en goede traders zoekt om voor haar beleggers bovengemiddelde beleggingsresultaten te behalen.
Frans Schreiber is partner en bestuurder bij Elite Fund Management, managed drie beleggingsfondsen en handelt voor klanten private accounts vanaf een half miljoen Euro. Hij is specialist in het traden van handelssystemen sinds 1992. Daarnaast is hij onder andere beheerder van een long/short fonds "Dutch Darlings", dat sinds 2015 onder zijn beheer staat. Dit fonds is gebaseerd op Behavioral Finance. Deze strategie wordt door hem al toegepast sinds de jaren '90, maar is vastgelegd voor private accounts sinds 2009 en sinds 2015 voor het fonds. Het fonds staat onder toezicht van de AFM.

Elite Fund Management is een fondseninstelling, die beleggingsfondsen opricht en traders/managers in dienst neemt om deze fondsen te handelen. logo-EFM-310x130.png
Elite is snel gegroeid en verwacht eind dit jaar ongeveer een kleine 100 miljoen onder beheer te hebben. Elite is AFM gereguleerd, evenals de fondsen die onder haar beheer staan. Elite is gespecialiseerd in Alternatives. Onder haar hoede staan onder andere Long/Short Equity strategieƫn, CTA fondsen, Fund of Funds en Daytrading modellen. Momenteel wordt onderzocht Forex trading systemen en daar dan nieuwe fondsen om heen bouwen.

 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.02225 seconden