HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Karel Mercx - Het huidige beursklimaat: alles wat u moet weten.
Karel Mercx - Het huidige beursklimaat: alles wat u moet weten.

Het huidige beursklimaat: alles wat u moet weten.
Karel-Mercx120x160.jpgKarel Mercx, beleggingsspecialist van Beleggers Belangen, laat u in tientallen grafieken zien wat volgens hem essentieel is om in het huidige beursklimaat te weten. Hij zal daarnaast aangeven wat de aantrekkelijkste beleggingen van het moment zijn.

Karel Mercx (1981) is sinds 1 september 2015 beleggingsspecialist bij Beleggers Belangen. Hij werkte tussen 2007-2013 ook al voor Beleggers Belangen in de functie van redacteur. In de jaren 2013-2015 was Karel als beleggingsspecialist actief voor broker Lynx.

Karel is een bekend gezicht in het beleggerslandschap. Zo was hij in 2015 beleggingsspecialist bij het RTL-Z beurspel en kreeg hij in 2014 de titel beurstwitteraar van het jaar.

In 2013 won hij het grootste online beleggersdebat van Nederland.
Sinds 2013 zit Karel in het financiƫle panel van dagblad NRC, waar hij commentaar geeft in de zaterdagkrant op een stelling van de redactie. logo-BeleggrsBelangen-323x124.pngVerder is hij regelmatig in het land om lezingen te geven


Beleggers Belangen is een wekelijks verschijnend Nederlands tijdschrift en een website met informatie voor de particuliere belegger en wordt uitgegeven door Reed Business.

 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.02947 seconden