HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Hans van den Boogaard en Harry Klip - Hoe je geld kunt verdienen met Crypto Currencies
Hans van den Boogaard en Harry Klip - Hoe je geld kunt verdienen met Crypto Currencies

Hoe  je geld kunt verdienen met Crypto Currencies
In deze lezing gaan Hans en Harry jullie vertellen hoe je met cryptocurrencies geld kunt verdienen

Hans van den Boogaard is meer dan 10 jaar actief met handelen op diverse financiële markten, vele strategieën en methodieken uitgeprobeerd en uiteindelijk gespecialiseerd in handelen op basis van Price Action.
Naast trader is hij ook inspirerend Coach&Counselor en heeft hij honderden cliënten en aspirant traders geholpen met het oplossen van problemen op het vlak van discipline, vaardigheden en het leren omgaan met Harry_Klip-Hans-van-den-boogaard-180x160.jpgspanningen die het tradervak met zich mee brengt.  Hans spreekt regelmatig op seminars en trading bijeenkomsten en geeft trainingen over Price Action en Psychologie. Zijn visie is:
             Leef bewust, leef NU, jouw omgang mensen en de wereld
                 bepaalt het verschil en maak dat je leven ertoe doet.

Harry Klip heeft bedrijfseconomie gestudeerd in Groningen en is in 1990 begonnen als derivatenhandelaar op de optiebeurs. Na een aantal jaren voor marktpartijen te hebben gewerkt, heeft hij eind jaren ’90 een eigen marketmakers-bedrijf opgericht.

Daarbij heeft hij optiehandelaren opgeleid voor onder andere de voorloper van All Options en Hak options en was hij ook geregeld beursanalist bij RTLZ. Bij Sigma Derivatives en Today’s Beheer en Brokers was hij directeur.
In 2011 heeft hij het beursspel gewonnen bij RTLZ en heeft hij OptieAcademy opgericht. Daar heeft hij honderden beleggers opgeleid en een eigen optieportefeuille gemanaged.

69beleggen-logo1-40000px-template-Verdana-400x100.png
De CryptoAcademy, in 2017 opgericht door de partners Harry Klip, Hans van den Boogaard en Jan Robert Schutte, is inmiddels de nummer 1 Nederlandstalige community die volledig gewijd is aan Crypto Currencies en de innovatieve blockchain technologie.
Op het platform vind je informatie, inspiratie en motivatie met het doel dat je succesvol wordt met het handelen in Crypto Currencies. CryptoAcademy biedt bijeenkomsten, opleidingen en persoonlijke coaching.

 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.02846 seconden