HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Helene van Dijk - Van Tharp’s Simulated Trading game
Helene van Dijk - Van Tharp’s Simulated Trading game

Van Tharp’s Simulated Trading game
Helene-van-Dijk-HCC-120x160.PNG Tijdens deze presentatie zal Helene van Dijk ingaan op het position sizing trading game van VanTharp.
U leert welke risico’s u neemt in het traden. Tijdens het spel speelt u met uw eigen doelstellingen zodat u leert wat dit betekent in uw eigen trading en beleggers strategie.

U leert van het spel dat met de juiste position sizing u
  • uw doelstelling kunt behalen
  • uw vermogen kunt beschermen
  • uw winsten op uw trades kunt maximaliseren
  • hoe u kunt vaststellen welke grootte van de positie u kunt innemen

Helene van Dijk is een ervaren manager uit het bedrijfsleven. Zij was leidinggevende bij verschillende opleidingscentra en NLP coach voordat zij een nieuwe passie heeft gevonden in het traden en beleggen. Haar eerste basiskennis van traden heeft zij opgedaan bij Marcus de Maria en bij Chris Boon heeft zij het daytraden geleerd. Inmiddels geeft Helene zelf les en speelt met haar cursisten  the position sizing game om hen te leren hoeveel ze kunnen investeren en welk risico ze lopen. Met het spel, NLP-coaching en het tradersprofiel van de cursist weten haar cursisten hoe de strategieën succesvol kunnen worden toegepast.
alethos.jpeg

Alethos, opgericht in 2011, wil de verbinding leggen tussen de strategie en de operatie. Zowel op het gebied van traden als in het bedrijfsleven.
Door het toepassen van NLP, Hypnose, Crucial Conversations verkrijg je meer inzicht in jezelf en ook in een ander. Alethos geeft trainingen op het gebied van traden en beleggen, waarin cursisten niet alleen handelsstrategieën leren maar ook de psychologie van het traden. Overtuigingen veranderen, modelleren, jezelf in de juiste staat brengen, verhoging van je resultaten, persoonlijke groei zijn allemaal belangrijke pijlers om succesvol te kunnen handelen en beleggen.


 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.06493 seconden