HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Tom Van Noyen - Ontdek kwaliteitsaandelen uit ieder land dankzij VectorVest!
Tom Van Noyen - Ontdek kwaliteitsaandelen uit ieder land dankzij VectorVest!

Ontdek kwaliteitsaandelen uit ieder land dankzij VectorVest!
Foto-Tom-van-Noyen-120x160-r.jpg
Elke belegger wilt de winnaars van morgen in portefeuille hebben. Dankzij onze unieke eigen indicatoren kan u aandelen makkelijk en snel analyseren. Handig, want een abonnee heeft toegang tot 9.700 Amerikaanse en Europese aandelen. U leert hoe VectorVest aandelen analyseert en hoe u op zoek gaat naar de beursparels uit ieder land. In deze workshop maakt u ook kennis met onze unieke stop loss: een combinatie van fundamentele én technische analyse.

Tom Van Noyen begon na zijn studies Communicatie in Brussel te werken bij Citibank. In 2014 begon hij als VectorVest User Group Leader in Mechelen. Wegens sterk stijgende interesse kwamen er vrij  snel extra sessies in Gent en Lummen. Tom geeft ook workshops op de grote VFB beleggersevents in België. VectorVest groeit als kool in België en daarom heeft USA gevraagd om vanaf 2016 ook workshops in Nederland te presenteren. Zo zijn er maandelijks meetings in Eemnes en Eindhoven.  Tom Van Noyen is een expert in VectorVest en brengt zijn kennis op een begrijpbare manier over zodat nieuwe abonnees het programma snel aanleren.

VestorVest logo-425x94.png
VectorVest is Amerikaanse beleggingssoftware en bestaat reeds 30 jaar. De software bevat traditionele fundamentele én technische analyse, maar ook unieke eigen indicatoren.
Ieder aandeel krijgt, iedere dag opnieuw een aanbeveling: kopen, verkopen of houden. U kan in de database ten allen tijde alle gegevens opvragen van het verleden tot vandaag. VectorVest is volledig onafhankelijk en heeft als enige doel dat u goede resultaten behaalt. Alleen dan zal u abonnee blijven.

 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.16784 seconden