HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Ronald Kok - Eenvoudig de markt verslaan met aandelen- en optiescreeners
Ronald Kok - Eenvoudig de markt verslaan met aandelen- en optiescreeners

Eenvoudig de markt verslaan met aandelen- en optiescreeners
2017-Ronald-Kok120x160.jpg
Ronald Kok  zal een presentatie geven over hoe eenvoudig het voor de beleggers is om d.m.v. aandelenscreeners niet alleen de actieve fondsen maar zelfs de ETF's te verslaan. Sinds 2004 leverden de top aandelenscreeners al meer dan 20% per jaar op. Bekende aandelenscreeners zijn o.a. die van Warren Buffett en Joel Greenblatt.
Met dergelijke aandelenscreeners heeft u geen beheerskosten en outperformde u hiermee de markten al jaren.

Naast uitleg over de aandelenscreeners zal Ronald ook de optiescreener toelichten. Via deze screener ziet u heel eenvoudig welke opties per looptijd, land of sector de hoogste implied volas hebben. Daarnaast ziet u de potentiële rendementen bij een covered call strategie. Dit voor de Amerikaanse en Europese aandelen die opties hebben. U beperkt hiermee uw risico en verhoogt uw rendement. Via de optiescreeners krijgt u het op een presenteerblaadje aangereikt.

Ronald Kok ,Financieel analist, entrepeneur en uitgever van o.a. Analist.nl, bleef zich na zijn economie opleiding aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, VBA aan de VU  Universiteit van Amsterdam verder specialiseren w.o. EFFAS , en  focust hij zich nu vooral op financiële analyse en de praktische toepasbaarheid van beleggingsstrategieën. Zijn aandachtsgebieden zijn vooral de Amerikaanse en Europese aandelen. Daarnaast focust Ronald zich ook op derivatenstrategieën, asset-allocatie en risicomanagement.

analist.nl220x62.png
Analist.nl is het beleggingsplatform van Nederland dat zich richt op professionele beleggingsinformatie. Het bedrijf is medio 2005 opgericht en is nu uitgegroeid tot  aanbieder van aandeleninformatie  van alle Europese en Amerikaanse aandelen koersinformatie, financiële data, jaarverslagen, analyses etc. en is gratis toegankelijk.

Analist.nl is aanwezig in de symposium standhouderszaal.

 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.0236 seconden