HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Florizon.com - standhouder
Florizon.com - standhouder

Florizon.com
standhouder
logo-Florizon-small-website-342x50.png

Wij analyseren de jaarverslagen van ruim 200 beursgenoteerde bedrijven en vergelijken alle informatie die daaruit komt met behulp van Big Data-technieken. Hierdoor krijgen we inzicht in welke bedrijven een stabiele bedrijfsvoering hebben, en welke niet. Een stabiele bedrijfsvoering is noodzakelijk voor een stabiel bedrijfsresultaat en uiteindelijk voor een solide belegging.

Op onze stand kunt kennismaken met de oprichters van Florizon: Martin Boer en Erick Erdtsieck.
Wij geven doorlopende demonstraties, rechtstreeks en "LIVE" van onze website.

“Florizon heeft een uniek performancemodel ontwikkeld waarmee bedrijven op 20 kenmerken worden geanalyseerd en gewaardeerd.” Het model verwerkt o.a. jaarverslagen en stelt daarmee de prestaties op de volgende onderdelen vast: verdienvermogen, aangegane schulden, kwaliteit van het management en de maatschappelijke bijdrage.

Op deze wijze heeft Florizon ruim 200 beursgenoteerde multinationals in Europa en de Verenigde Staten geanalyseerd en transparant in kaart gebracht. Deze informatie en tools worden na uw registratie gratis ter beschikking gesteld op florizon.com en maken het de (aspirant) belegger een stuk makkelijker de juiste keuze te maken.

Voor abonnees en partners zijn er aanvullende tools beschikbaar.” Florizon is vanaf 10 euro per maand te gebruiken. Voor 90 euro kunt u een jaarabonnement afsluiten.

In 2012 zijn Erick en Martin begonnen met het opzetten van het Florizon platform. In 2016 was het werk achter de schermen gereed, en is Florizon voor iedereen te gebruiken. 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.08542 seconden