HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow VectorVest - standhouder
VectorVest - standhouder
standhouder
VV-EUROPE-LOGO.jpg

VectorVest
is beleggingssoftware die  fundamentele en technische analyse combineert.
Als abonnee heeft u toegang tot 9.700 Amerikaanse en Europese aandelen.

Bezoek onze stand voor een gratis aandelenanalyserapport of een digitale versie van het Groene Boekje. VectorVest presenteert niet alleen een workshop, maar aan onze stand krijgt u ook een demonstratie en meer uitleg over de software. Hoe kan u een aandeel makkelijk en snel analyseren: dankzij onze eigen indicatoren. Hoe zijn deze indicatoren opgebouwd? Doet u als belegger aan stock picking of wenst u een strategie te volgen: het kan allemaal. Bezoek de stand van VectorVest en maak kennis met deze krachtige tool!
vectorvest-actie-200x200.gif
Aanbieding enkel op het HCC Symposium:
10 weken voor slechts 10 euro! Tijdens het 69ste HCC beleggerssymposium is er een speciale actie. Normaal gezien betaalt u 10 euro voor 5 weken. Vandaag krijgt u gedurende liefst 10 weken toegang tot onze software voor slechts 10 euro!
Het proefabonnement moet ter plaatse geactiveerd worden, en is enkel
geldig op de dag van het Symposium. Betalingsvoorkeur via een creditkaart. Geen cash en bankpas. Eventueel is een overschrijving mogelijk maar hier zijn kosten aan verbonden.

VectorVest is Amerikaanse beleggingssoftware en bestaat reeds 30 jaar. De software bevat traditionele fundamentele én technische analyse, maar ook unieke eigen indicatoren. Ieder aandeel krijgt, iedere dag opnieuw een aanbeveling: kopen, verkopen of houden. U kan in de database ten allen tijde alle gegevens opvragen van het verleden tot vandaag.

VectorVest is volledig onafhankelijk en heeft als enige doel dat u goede resultaten behaalt. Alleen dan zal u abonnee blijven.
 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.05692 seconden