HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Stockpicker-signaal - standhouder
Stockpicker-signaal - standhouder
standhouder
Stockpicker_logo-344x116.gifstockpicker-signaal.nl is een onderneming die aandelen selecteert waarvan, op basis van technische analyse, verwacht wordt dat de koers het de komende tijd goed gaat doen.Om tot die selectie te komen wordt uit een groot bestand, bestaande uit aandelen die een beursnotering hebben in Europa en/of Noord-Amerika, drie aandelen gekozen.

Het kiezen van aandelen vindt dikwijls plaats op basis van fundamentele analyse, dat wil zeggen dat de ontwikkeling van de omzet, de winst en het marktaandeel belangrijke aspecten zijn. Dat zijn echter allemaal aspecten die je pas achteraf kunt bepalen. Zo zie je in het jaarverslag hoe het ’t afgelopen jaar is geweest, terwijl je ook leest hoe de directie verwacht, ja in feite hoopt, dat de toekomst er voor de onderneming uit gaat zien.

Stockpicker-signaal gaat dan ook geen jaarverslagen uitpluizen. Wij kijken wat er echt met de koers plaats vindt. Wij vinden belangrijk hoe andere beleggers tegen het aandeel aankijken. Je zult zeggen als de koers stijgt, dan is dat al gebeurd, omdat je geen aandelen kunt kopen op de koers van gisteren.

Maar gelukkig zijn er indicatoren die wat vóórlopen op de koers. Door daar gebruik van te maken kun je daar je voordeel mee doen. Nu is het niet zo dat je een garantie kunt geven, dat wanneer DIT gebeurt de koers DAT zal gaan doen. Een heel bekende fundmanager zei eens: Als je het in zes van de tien gevallen goed hebt, je een goede belegger bent. Wanneer dan ook nog koersstijgingen groter zijn dan de koersdalingen, dan maak je een mooie performance.

Stockpicker-signaal raadt zijn klanten aan direct na de aankoop al drie orders aan de bank door te geven dat als de koers een bepaald percentage, bij voorbeeld 10 %, is gestegen voor een derde deel van het gekochte aantal aandelen een verkooplimiet op te geven die 10 % hoger ligt dan de aankoopkoers, en dat ook te doen voor het geval de koers 20 % hoger ligt dan de aankoopkoers en voor het laatste derde deel bij 30 % winst.
Ons motto is dan ook:
Wil je het beter doen dan de rest,
dan moet je het anders doen dan de rest.
 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.0272 seconden