HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Hendrik Oude Nijhuis - Value-beleggen Q&A.
Hendrik Oude Nijhuis - Value-beleggen Q&A.

Hendrik Oude Nijhuis - Value-beleggen Q&A.
Hendrik-Oude-Nijhuis-120x160.gifDeze sessie wordt verzorgd door value-beleggen expert Hendrik Oude Nijhuis. Hij is medeoprichter van Beterinbeleggen.nl, het platform voor beleggers van Kingfisher Capital.

Begonnen wordt met een korte uiteenzetting van de belangrijkste concepten van het value-beleggen. Vervolgens is er ruim gelegenheid voor vragen en discussie.

In geval u een persoonlijke kennismaking op prijs stelt, gelijkgestemde beleggers wilt ontmoeten of indien u specifieke vragen graag eens wilt voorleggen zorg er dan voor dat u deze sessie over value-beleggen zeker niet misloopt!


Hendrik Oude Nijhuis
Hendrik Oude Nijhuis is een expert op het gebied van value investing en medeoprichter van Kingfisher Capital, een op value investing principes gebaseerde business model & investment research boutique. Hij heeft uitgebreid onderzoek verricht naar de investeringsstrategieën van value investors als Warren Buffett.

Zijn publicaties zijn verschenen in zowel Nederlands- als Engelstalige media, Eerder is hij als bestuurslid actief geweest voor de beleggingsstudieclubs HCC Beleggen en B.S.C. Duitenberg.

Hendrik heeft Management, Economics & Law aan de Universiteit Twente gestudeerd en is auteur van de Nederlandstalige bestseller over Warren Buffett: "Leer beleggen als Warren Buffett - zijn beleggingsstrategie in theorie & praktijk". Van dit boek is inmiddels een vijfde  druk uitgebracht en is tevens een audio-editie beschikbaar. Online, Beterinbeleggen.nl, vroegen al ruim meer dan 100.000 beleggers een gratis exemplaar van ‘Leer beleggen als Warren Buffett’ aan.

Kingfisher Capital
Kingfisher Capital houdt zich bezig met business model & investment research. Sinds 2007 informeert Kingfisher Capital op een toegankelijke maar inhoudelijk gedegen wijze zowel particuliere als professionele beleggers over value-investing. Hier is een periode van meer dan tien jaar aan voorafgegaan waarin de oprichters werkelijk alles wat zij aangaande value-investing maar in handen konden krijgen tot in detail bestudeerd hebben. Kingfisher Capital is met andere woorden voortgekomen uit een jarenlange passie rondom value-investing.

De term ‘value-investing’ verwijst naar het beleggen in aandelen die op de beurs - ten onrechte - laag gewaardeerd zijn. Deze (te) laag gewaardeerde aandelen leveren gemiddeld een bovengemiddeld rendement op. Door gespreid in zulke aandelen te beleggen valt nog meer te profiteren van wat op termijn een extreem krachtig wiskundig verschijnsel blijkt: het ‘rente op rente’-effect.

beterinbeleggen-640x60.png 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.02671 seconden