HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Roland Mustert - Asset Backed Entertainment Financing, the profitable niche.
Roland Mustert - Asset Backed Entertainment Financing, the profitable niche.

Roland Mustert, Asset Backed Entertainment Financing, the profitable niche.
Foto-Roland-Mustert120x160.gifDe film industrie in Amerika en Engeland werd van oudsher gedomineerd door de grote studio’s, zoals oa Disney, Columbia Picture, Sony pictures en MGM.
Dit beeld verschuift meer en meer naar onafhankelijke producenten.

Hun behoefte aan kapitaal heeft een interessant niche gecreëerd waarin uitstekend belegt kan worden. Onze ervaring leert dat deze vorm van beleggen een relatief hoog rendement paart aan beneden gemiddeld risico. MM Global Movies heeft met haar Amerikaanse partners een systeem ontwikkeld waarmee de risico elementen vrijwel volledig geëlimineerd worden. Vanwege de extra ingebrachte zekerheden heet deze manier van beleggen  ‘Asset Backed Entertainment Financing’.


Roland Mustert is opgeleid tot ingenieur en inmiddels ondernemer met meerdere bedrijven. Als consultant in de industrie heeft hij vele complexe installaties ontworpen en was verantwoordelijk voor projecten tot 60 miljoen Euro.  Zijn partner Inge Mous is gecertificeerd mediator en actief in de regionale politiek. Samen leiden zij een internationale business club met een wereldomvattend netwerk. Zij houden allebei van duidelijkheid en controle en hebben een hekel aan risico.
70Logo-mm-global-movies200x200.png
In zijn eigen zoektocht naar goede beleggingsmogelijkheden ontdekte Roland een niche markt. Na dit uitgebreid getest te hebben met privé kapitaal nam hij het besluit deze niche open te stellen voor andere beleggers

Met behulp van crowdfunding is in 2016 MM Global Movies opgericht door Roland Mustert en Inge Mous. Met het opgehaalde startkapitaal is de basis gelegd en in 2016 reeds 2% groei gerealiseerd. In 2017 is dit verder opgelopen met ruim 20%. Het overgrote deel van deze groei komt ten goede van de beleggers en aandeelhouders.
Voor 2018 wordt een soortgelijke groei verwacht en is het doel het totale werkkapitaal te vergroten naar €5 miljoen.


 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.03774 seconden