HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Xpro -standhouder -
Xpro -standhouder -
XPRO standhouder

Xpro is een dochteronderneming van Setimo AG is een Oostenrijkse onderneming die is opgericht en wordt geleid wordt door Peter Kolar.  LikesXL (advertising) en XPRO  zijn sterk geïntegreerd dochterbedrijven binnen Setimo.
Het doel van XPRO is het op de markt brengen van een Europese cryptocoin die alle nadelen van de huidige coins zoals Bitcoin te niet doet.
Zo kan met de nieuwe coin (genaamd LXL) “gewoon ”worden betaald in winkels tegen hele lage kosten.

Uniek is dat de LXL/eurokoers wordt gegarandeerd voor de verkopende partij/(web) winkel.
Ook is uniek dat u met deze en andere cryptocoins kunt betalen via een geheel nieuw ontwikkeld desktop pin-apparaat. Daarnaast plaatst het bedrijf de komende tijd honderden ATM’s door geheel Europa (ook in Nederland) voor de meest gangbare crypto-coins. Deze operatie wordt ingezet met toestemming van financiële autoriteit van Zwitserland.

Xpro-40000px-269x149.gifAls bezoek van de stand kunt u een demonstratie verwachten van de crypto-pinautomaat voor winkels. Daarnaast krijgt uitleg hoe u de LXL-coin kunt verkrijgen en hoe u zelf kunt participeren in deze revolutionaire nieuwe ontwikkeling, zowel voor particulieren als voor(web)winkels

Website:
www.likesXL.com

 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.02536 seconden