HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow VectorVest Inc. -standhouder-
VectorVest Inc. -standhouder-
VectorVest Inc. standhouder

VectorVest is Amerikaanse beleggingssoftware en bestaat reeds 30 jaar. De software bevat traditionele fundamentele én technische analyse, maar ook unieke eigen indicatoren. Ieder aandeel krijgt, iedere dag opnieuw een aanbeveling: kopen, verkopen of houden. U kan in de database ten allen tijde alle gegevens opvragen van het verleden tot vandaag. Er is een zoekmachine, er is een backtester en er zijn (model)portfolio’s. Als abonnee heeft u toegang tot 10.000 Amerikaanse en Europese aandelen. VectorVest is volledig onafhankelijk.  

symp71-vectorvest-actie-200x200.gifVectorVest presenteert niet alleen een workshop, maar u kan aan onze stand ook een demonstratie krijgen. Er zullen vermoedelijk ook Nederlandse VectorVest abonnees aanwezig zijn en aan hen kan je hun objectieve mening over VectorVest vragen.

Vraag aan de stand een gratis aandelenanalyse aan, vraag gratis de digitale versie van het Groene Boekje (geschreven door de oprichter van VectorVest, dr. B. DiLiddo).

En vooral: vraag een gratis en geheel vrijblijvend proefabonnement aan: activatie met kredietkaart. Annuleer tijdens uw proefabonnement en er wordt geen enkel bedrag gedebiteerd.
VestorVest-logo-425x94.png
Website:
www.vectorvest.nl
 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.02736 seconden