HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Wall Street Professional -standhouder-
Wall Street Professional -standhouder-
Wall Street Professional (Uitgever: Keyword BV) standhouder

Wall Street Professional is een product van Keyword Info Systems BV in Delft. Wall Street Professional is al dertig jaar een begrip in Nederland en België als het gaat om  software voor beleggers.
Technische analyse, Koersbewaking en Portefeuillebeheer zijn naadloos geïntegreerd in één gebruikersvriendelijk softwarepakket.

En we hebben groot nieuws voor Wall Street Pro gebruikers en prospects!
Keyword gaat Wall Street Pro nu aanbieden met data van de gehele wereld tegen een aantrekkelijk tarief. Inclusief het gebruik van de software. Dus geen dure aanschafkosten meer.  En u beslist voortaan zelf hoeveel data u wilt afnemen. En welke beurzen, realtime of vertraagd. Het is met een paar muisklikken op ons nieuwe klantenportaal geregeld!

Kortom wilt u zorgeloos uw Wall Street Pro technische analyse en TA-script indicatoren blijven gebruiken, dan bent u bij Wall Street Pro altijd aan het goede adres!

Wall Street Professional: Software voor ambitieuze beleggers!

Kom naar de stand van Wall Street Pro en kijk naar het nieuwe uitgebreide koersaanbod en nieuwe klantportaal. Bent u een ‘oude’ klant van Wall Street Pro en nog steeds een belegger met ambities? Kom naar de stand en laat u voorlichten over de mogelijkheden om een nieuwe start te maken met dit uitstekende softwarepakket!
Wallstreet-400px-433x92.gif

Website:
www.wallstreetpro.nl
 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2019 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.04982 seconden