HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina
Tom Van Noyen - Hoe meer ‘safety’ inbouwen bij het aankopen van aandelen

Hoe meer ‘safety’ inbouwen bij het aankopen van aandelen
Foto-Tom-van-Noyen-120x160-r.jpg
Zeker tijdens een “mature bull market” is het belangrijk om weinig risico’s te nemen bij het aankopen van aandelen. VectorVest heeft een unieke eigen “safety” indicator voor ieder aandeel. Keer op keer outperformen onze Safety aandelen de indexen.

U leert hoe die safety indicator is opgebouwd. Ook niet-abonnees kunnen al deze parameters opzoeken. En u krijgt enkele concrete aandelentips: bedrijven met een hoge safety die ook op andere fundamentele indicatoren goed scoren. Minder risico nemen levert extra rendement op.

Tom Van Noyen begon na zijn studies Communicatie in Brussel te werken bij Citibank. Sinds 2015 presenteert Tom maandelijks 5 workshops in België. Tom geeft presentaties op de grote VFB beleggersevents in België en hij is regelmatig gastspreker op de VFB Trefpunten. VectorVest groeit als kool in België en sinds 2016 zijn er ook iedere maand 2 workshops in Nederland.  Tom Van Noyen is een expert in VectorVest en brengt zijn kennis op een begrijpbare manier over zodat nieuwe abonnees het programma snel aanleren.

Tip: Woon deze lezing bij en als HCC-bezoeker kan u vandaag gratis en geheel vrijblijvend een VectorVest proefabonnement van 30 dagen afsluiten. Activatie gebeurt enkel met kredietkaart

VestorVest logo-425x94.pngVectorVest is Amerikaanse beleggingssoftware en bestaat reeds 30 jaar. De software bevat traditionele fundamentele én technische analyse, maar ook unieke eigen indicatoren.
Ieder aandeel krijgt, iedere dag opnieuw een aanbeveling: kopen, verkopen of houden. U kan in de database ten allen tijde alle gegevens opvragen van het verleden tot vandaag.
VectorVest is volledig onafhankelijk en heeft als enige doel dat u goede resultaten behaalt. Alleen dan zal u tevreden abonnee blijven.

 
< Vorige   Volgende >

https://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website
De laadtijd van deze pagina is: 0.02785 seconden