HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina
Bob Emanuels - Marktalyse en beleggingsstrategie


Bob Emanuels  - Marktalyse en beleggingsstrategie -
Bob-Emanuels-120x160.jpg
Beleggingsadviseurs en vermogensbeheerders zijn slecht in staat om structureel de markt te verslaan. Zij volgen veelal actieve beleggingsstrategieën, waarvan niet op voorhand duidelijk is hoe deze presteren. Bij combinaties van verschillende                    strategieën ontbreekt het bovendien in bijna alle gevallen ook aan een duidelijke kwantitatieve onderbouwing. De resultaten van de gecombineerde strategieën zijn niet beschikbaar en daarmee is het onmogelijk om een goede en betrouwbare scenario-analyse te maken.

Op het symposium licht hij een tipje van de sluier op hoe je wél succesvol kunt beleggen.

Bob Emanuels is een enthousiaste spreker en staat garant voor een sprankelende presentatie. Jarenlang is Bob verbonden geweest aan de opleiding tot Senioren Beleggingsadviseur voor Kluwer Opleidingen. Bovendien is hij specialist op het gebied van Behavior Finance en Intermarket Technical Analysis. Vele cursussen en trainingen heeft hij verzorgd voor verschillende gerenommeerde opleidingsinstituten. Daarnaast is hij bekend van radio en TV, en heeft voor verschillende maandbladen als columnist gewerkt. Bob heeft veel bekende Nederlandse analisten in de financiële sector opgeleid.

Bob is directeur van Research Unlimited. Tot 1 April 2009 was hij werkzaam als directeur bij Baron & Filten-borg, een Nederlandse hedgefund. Daarvoor heeft Bob enkele jaren als vice-president bij ABNAMRO leiding gegeven aan de afdeling Trading.

Research Unlimited runt hij samen runt met Cees Quirijns. Het bedrijf ontwikkelt professionele kwantitatieve beleggingsmodellen voor financiële dienstverleners met het doel om portefeuillerisico te minimaliseren en beleggingsresultaat te optimaliseren. Zij beheert geen gelden van derden en verstrekt ook geen beleggings-advies.

Research-unlimited-logo-40000px-249x159.png


website:
www.researchunlimited.nl

 
< Vorige   Volgende >

https://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website
De laadtijd van deze pagina is: 0.03357 seconden