HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina
Frans Schreiber - Rendement in alle tijden, dankzij/ondanks Trump

Rendement in alle tijden, dankzij/ondanks Trump
fransschreiber-120x160.gif
Frans Schreiber zal ingaan op hoe hij het All Markets Fund beheert, wat het fonds doet en waarom het in alle markten kan presteren.
Het All Markets Fund heeft al jarenlang 5 sterren in de rubriek “Mixfondsen EUR Flex. Wereldwijd”, waarin 227 fondsen zijn opgenomen, en behoort daarbij volgens Morningstar tot de top.
Beleggers kunnen hiermee hun voordeel doen, om  hun beleggingen ook zo in te delen, zoals Frans zal laten zien. Er worden geen tradingssystemen behandeld.


Frans Schreiber is fondsbeheerder van het All Markets Fund. Hij heeft jarenlang als autoriteit op het gebied van systeemtrading geschreven voor bladen als Beleggers Belangen en Technnische en Kwantitatieve Analyse, uitgegeven door Elsevier.
Hij leerde hij op de hcc groep beleggen beleggers kennen, die (ook) geïnteresseerd waren het programmeren van handelssystemen, o.a. met Wallstreet en Vestics. Hij heeft meer dan 25 beleggingsseminars/cursussen in de VS gevolgd.
Daarnaast heeft hij de opleiding tot RBA, Register Beleggings Analist, gevolgd, deze PAO opleiding wordt gegeven aan de VU in Amsterdam, hij is lid van de CFA Society VBA Netherlands.

Elite Fund Management is een fondsen instelling onder toezicht van de AFM en DNB.
Elite-logo-rgb-40000-305x131.png
Het bedrijf groeit snel en heeft ongeveer 60 miljoen onder beheer. De organisatie heeft een bestuur bestaande uit Harry Geels (riskmanagement) en Frans Schreiber (portfoliomanagement). Daarnaast is er een compliance officer aangesteld en een tweede riskmanager, om aan de huidige wet- en regelgeving te blijven voldoen. Het portfolioteam bestaat totaal uit 5 personen.
U kunt alle informatie vinden op www.alphafondsen.nl

 
< Vorige   Volgende >

https://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website
De laadtijd van deze pagina is: 0.03534 seconden