HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Beter beleggen dan de bank Advertorial
Beter beleggen dan de bank Advertorial

Advertorial
Beterbeleggendandebank740x153.gif

Dividend, de basis voor succesvol beleggen
‘Beter beleggen dan de bank’ laat zien hoe je je geld zelf solide belegt in gerenommeerde Amerikaanse bedrijven die maandelijks of per kwartaal een deel van de winst uitkeren in de vorm van dividend. Op langere termijn bepaalt dividend immers het grootste deel van uw beleggingsresultaat zeker als dat dividend zo hoog is als bij veel Amerikaanse fondsen. Amerika kent vele beursgenoteerde bedrijven en fondsen die een veel hoger dividend uitkeren dan in ons land gebruikelijk is.
Beterbeleggendandebank-boek-312x312.gifIn de VS bestaat een “echte” dividendcultuur die in Nederland en Europa vrijwel ontbreekt. (Hoog) Dividend beleggen wordt dan ook sterk ge­stimuleerd door de Amerikaanse overheid via speciale regelingen en heeft tot doel om ook gewone Amerikanen in de gelegenheid te stellen te spa­ren voor bijvoorbeeld hun pensioen. Zonder veel inspanning kun je via een bewezen strategie ook als Nederlander daarvan profiteren en 6 tot 12 procent rendement maken op je geld, zonder wakker te liggen van plotselinge koersbewegingen en hoge kosten van adviseurs en vermogensbeheerders.Het bijbehorende boek, dat in 2017 enige tijd het meest verkochte beleggingsboek was, vormt een praktische handleiding voor iedereen die zijn finan­ciële toekomst zeker wil stellen.

Financieel Dagblad over het boek: 'Het Amerikaanse dividendaandeel als permanente geldmachine'.

Op www.beterbeleggendandebank.nl vindt u een voorbeeldportefeuille waar je je op kunt abonneren en die door de auteur maandelijks actueel wordt gehouden.
Daarnaast vinden er op talloze plaatsen in het land regelmatig informatieavonden en workshops plaats, waar je verdere kennis kunt vergaren om een stabiele hoogdividend-portefeuille op te bouwen.

Uitgever:
Reith | Hendriks & partners, Weipoortseweg 69, 2381 NG Zoeterwoude. www.rhweb.nl


 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.02207 seconden