HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina
Computerblad PC-Active gaat verder onder de vlag van HCC!

HCC
wordt per 18 oktober de nieuwe eigenaar van het computerblad PC-Active. Deze mogelijkheid ontstond door het faillissement van het bedrijf dat het blad eerder exploiteerde.
PC-Active
Volgens Arda Gerkens, directeur van HCC, voorziet het blad in hoge mate in de informatiebehoefte van de leden van HCC: “Ik ben ervan overtuigd dat we met PC-Active een zeer belangrijk element toevoegen aan het lidmaatschap van HCC!”

PC-Active is een uitdagend en informatief tijdschrift met workshops, achtergrondartikelen en inzichten in de digitale wereld. Redacteuren die tot nu toe een belangrijke rol hebben gespeeld bij PC-Active zullen dat blijven doen. Het blad wordt uitgebreid met actuele informatie uit en over HCC.

Inmiddels is er gestart met het uitbrengen van een nieuwe editie van PC-Active dat ook zal worden gestuurd naar de bestaande abonnees van het blad: HCC zal er voor zorgdragen dat aan de verplichtingen van PC-Active aan bestaande abonnees wordt voldaan. De verschijningsdatum van de eerstvolgende editie zal zo snel mogelijk bekend gemaakt worden aan zowel abonnees als leden van HCC.

Met de overname van PC-Active door HCC wordt PC-Active het grootste computerblad in Nederland en Vlaanderen.

Lees meer...
 

Hoe onderscheid ik de beste beleggingsfondsen van de massa?

niels%20faassen_morningstar120x160.gifNiels Faassen van Morningstar  zal u middels zijn presentatie wegwijs maken in het beleggingsfondsenlandschap.

Daarnaast biedt Niels u handvatten bij het selecteren van de beste beleggingsfondsen in het universum door u inzicht te geven in de manier waarop Morningstar beleggingsfondsen analyseert en beoordeelt. Tot slot zal Niels een selectie van de favoriete fondsen van Morningstar met u delen en bespreken.

Morningstar, Inc. is een toonaangevende leverancier van onafhankelijk beleggingsonderzoek. Onze missie bestaat erin goede producten te creëren die beleggers helpen hun financiële doelstellingen te verwezenlijken. Wij bieden een uitgebreide waaier van internetproducten, software en producten in drukvorm voor particuliere beleggers, financieel adviseurs en institutionele cliënten over de hele wereld.
Morningstar is een vertrouwde bron voor inzichtelijke informatie in een waaier van beleggingsdisciplines. Met activiteiten in 27 landen bieden wij momenteel gegevens over ongeveer 422.000 beleggingsproducten.
MorningstarLogo-Header.gif
Morningstar Nederland werd in 2000 in Amsterdam geopend en heeft zijn beleggingswebsite, morningstar.nl, in 2001 geïntroduceerd.
De website biedt toegang tot en objectieve informatie over fondsen die beschikbaar zijn voor verkoop aan particuliere beleggers in Nederland. Ook biedt de site onafhankelijke redactionele informatie van analisten en journalisten van Morningstar in Amsterdam en over de hele wereld.

 

Kansen en risico’s met beleggen in grondstoffenaandelen

Bob-Hendriks120x160.gif

Bob Hendriks is werkzaam als Sales Director bij BlackRock en heeft als geen ander zicht op de "Huidige kansen en risico’s met betrekking tot beleggen in grondstoffenaandelen na de prijzenval in de laatste twee jaar". (edele metalen, basismetalen en energie)

In een wereld die sneller dan ooit verandert, biedt BlackRock houvast aan beleggers die hun mogelijkheden maximaal willen benutten en behoefte hebben aan duidelijkheid over risico’s.

Als grootste onafhankelijke wereldwijde vermogensbeheerder beheert BlackRock (31 december 2012) een totaal vermogen van US$ 3.792 miljard, verdeeld over aandelen, obligaties, liquiditeiten, alternatieve beleggingen en vastgoed.
 
Jaap-Jan-Fit120x160BW.gifWaarin gaat Wereldhave investeren

Wereldhave is een vastgoed beleggingsmaatschappij met overwegend winkelcentra in portefeuille. Deze laatste zijn met name gelegen in Noordwest Europa en Parijs. Jaap-Jan Fit laat ons zien waarin Wereldhave gaat investeren.

Wereldhave is een beleggingsmaatschappij met veranderlijk kapitaal (closed-end). De uitgifte en inkoop van aandelen vinden plaats bij besluit van de Directie. Aandelen Wereldhave worden verhandeld op de beurs van NYSE Euronext in Amsterdam (AMX). Wereldhave heeft de fiscale status van beleggingsinstelling (FBI) en betaalt daardoor in Nederland feitelijk geen vennootschapsbelasting. Ontwikkelingsactiviteiten in Nederland zijn wel onderworpen aan de vennootschapsbelasting. Wereldhave heeft een vergunning op grond van de Wet op het financieel toezicht. De beleggingen in België bestaan uit een belang van 69,41% in de op Euronext Brussel genoteerde vastgoedbevak Comm. VA Wereldhave Belgium SCA. De beleggingen in Frankrijk vallen onder het SIIC regime (Sociétés d’Investissements Immobilières Cotées).
Aandeel
Wereldhave is sinds 1946 genoteerd aan de effectenbeurs in Amsterdam (AMX). Op 31 december 2012 stonden 21.679.608 gewone aandelen en 10 prioriteitsaandelen A uit. Er stonden geen prioriteitsaandelen B en preferente aandelen uit.
 

Aandelen selecteren als waardebelegger

Ruerd_Heeg120x160.gif

De afgelopen 15 jaar hebben beleggers gemiddeld maar een matig rendement geboekt. Sommige beleggers hebben het echter veel beter dan de markt gedaan. Wie zijn dat? En wat doen ze dan beter?

Vooral professionele waardebeleggers hebben een hoger rendement gehaald. Deze beleggers beleggen onder meer in minder bekende, riskantere en daardoor lager gewaardeerde aandelen. Waardebeleggen is overigens niet nieuw: de leermeester van superbelegger Warren Buffett schreef er in 1934 al een boek over. In het Nederlands is er helaas nog maar weinig over geschreven.

In deze presentatie vertelt Ruerd Heeg, auteur van het boek "Aandelen selecteren als waardebelegger", waarom particuliere beleggers meestal minder goed beleggen dan professionele waardebeleggers. Hij doet dat door een aantal denkfouten te bespreken die particuliere beleggers vaak maken en waarom ze dat doen. Vervolgens legt hij uit hoe professionele waardebeleggers bedrijven analyseren. Ook gaat hij in op welke aandelen de meeste waardebeleggers vermijden. Tenslotte bespreekt hij een aantal beleggingsstrategieën van waardebeleggers in detail.

 

Automatisch of manueel handelen op de EUR/USD met de WHS EUR/USD 07u30 - 22u30 scalping methode

Philippe_Dassonville120x160.gif

Philippe Dassonville van WH Selfinvest presenteert deze eenvoudige tradingstrategie op de EUR/USD, die op preciese tijdstippen scalping posities inneemt op basis van 3 trendindicatoren.

U leert hoe u zonder kennis van programmeren deze strategie volautomatisch of manueel kunt toepassen op het valutapaar EUR/USD. Een handelssysteem met lage drawdown en hoge probabiliteit met duidelijke instapsignalen, koersdoelen en specifieke stoplos-orders.

WH SELFINVEST S.A., opgericht in 1998, heeft een broker vergunning (nr. 42798), een commissionaire vergunning (nr. 36399) en een vermogensbeer vergunning (nr. 1806) uitgereikt door het Luxemburgse Ministerie van Financiën. De vennootschap heeft een Europees paspoort. Het geregistreerde bijkantoor in België heeft de bijkomende goedkeuring van de "Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten". Het geregistreerde bijkantoor in Frankrijk heeft de bijkomende goedkeuring van de "Autorité des Marchés Financiers" en "Banque de France". Het infokantoor in Nederland is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten. En het bijkantoor in Duitsland is geregistreerd bij de "Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht".

De vennootschap wordt gecontroleerd door een externe én een interne auditor. WH SelfInvest bedient zowel particuliere als institutionele beleggers. Het klantenbestand bestaat uit cliënten uit 28 verschillende landen.

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 106 - 126 van 433

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2019 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.08338 seconden