HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina

Lynx AutoTrader: Automatisch handelen via algoritmes

395a18d.jpg De afgelopen jaren heeft de trend van automatisch handelen op de financiële markten via algoritmes een grote vlucht genomen. Tycho Schaaf van Lynx zal ingaan op de voor- en nadelen van automatisch handelen. In het seminar zal hij verder bespreken waar de automatisch handelssystemen van Lynx AutoTrader in handelen en waar ze op gebaseerd zijn. Lynx AutoTrader biedt u namelijk de mogelijkheid om zeer gemakkelijk en zonder technische knowhow deel te nemen aan professionele automatische handelssystemen.

 

Eenvoudig trenduitbraken traden met de MACD 1% strategie

Philippe_Dassonville120x160.gif

Philippe Dassonville van WH Selfinvest presenteert deze eenvoudige tradingstrategie, die korte termijn posities inneemt op basis van de MACD indicator, gefilterd op gemiddelden. U leert hoe u zonder kennis van programmeren deze strategie kunt toepassen op diverse indices zoals de DAX, CAC40, DJ30 maar eveneens op grondstoffen zoals Brent Crude Oil en Zilver Bouw aldus een handelssysteem met lage drawdown en hoge probabiliteit.

 

 

Tien favoriete beleggingsfondsen

karel_mercx120x160.gif

Karel Mercx is redacteur bij Beleggers Belangen en de afgelopen zes jaar is hij dagelijks bezig geweest met het zoeken naar kansen voor de particuliere belegger. Hierdoor weet hij precies welke beleggingsfondsen de belegger moet hebben. In deze presentatie geeft Karel zijn tien favoriete fondsen en vertelt hij wat de reden is dat elke belegger deze fondsen moet hebben voor de lange termijn

 

Interview met Warren Buffett

's Werelds rijkste belegger werd afgelopen week weer eens geīnterviewd. En heel wat onderwerpen passeerden de revue. Via deze link kunt u het interview terugkijken [De video duurt zo'n 37 minuten].

Lees meer...
 

Het Rendement Certificaat als Beleggingsproduct 

De uitgevende instelling is de Franse met een Nederlands tintje BNP Paribas. Het Nederlandse element is het onderdeel Paribas, dat tot stand kwam door een fusie van Bank de Paris en de Nederlandse Krediet- en Depositobank. Het lijkt er op dat de markt met de RendCert een flinke impuls gaat krijgen.

Lees meer...
 

Impressie van het 59ste HCC Beleggen Symposium

 

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 127 - 147 van 437

https://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.08652 seconden