HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina

Beleggen in opties

Karel Mercx is redacteur bij Beleggers Belangen. Hij heeft zich gespecialiseerd in het beheren van beleggingsportefeuilles en geeft tijdens HCC Beleggen Symposium van 28 april 2012 de presentatie "beleggen in opties".
 
In zijn presentatie zal hij laten zien dat opties kunnen dien voor extra rendement en ter bescherming van de beleggingsportefeuille. Beide methoden zullen ervoor zorgen dat het rendement van de beleggingsportefeuille vooruit gaat.
 
De presentatie is gebaseerd op het huidige beursklimaat. De bezoeker gaat naar huis met tips die hij of zij meteen kan gaan toepassen.
 

 

De OK-Score in India en de USA

Na de zeer succesvolle presentatie in 2010 over de gebruikmaking van de OK-Score bij distressed securities en voor zeer velen intussen bewaarheid met zeer concrete high yield resultaten, wordt er op 28 april a.s. (HCC Beleggen Symposium) door Willem Okkerse uitleg gegeven over de OK-Score en zijn inzet in de USA en wel in de S&P 100.

Er wordt bekend gemaakt HOE de primaire onderzoeksopzet voor die S&P beoordeling was en WAT de uitkomsten waren voorafgaande aan de real-life start per 1.1.2011.

Tevens wordt de link gelegd met de real life uitkomsten van de OK-Score AEX portfolio en de OK-Score S&P 100 Magnificent Twenty.

Lees meer...
 

Het traden op basis van Balanced Condors

Op 28 april houdt de HCC Beleggen een symposium over actief beleggen in aandelen en derivaten. Een van de sprekers is Tjakko Wielinga.

Tjakko Wielinga is nu al weer enkele jaren actief met het handelen op basis van balanced condors die zijn samengesteld uit AEX maandopties. De oorspronkelijke strategie was passief en beperkte zich tot het schrijven van verticale call- en put spreads met als risico management slechts het plaatsen van een stoploss bij de shortposities. Op zich wel winstgevend maar toch een behoorlijke drawdown bij tijd en wijle.

Lees meer...
 

De eurocrisis: ook trage vooruitgang is vooruitgang

Najaar 2011 werden verregaande hervormingen beslist op twee Europese topbijeenkomsten. De uitvoering ervan laat evenwel op zich wachten. De agenda om de belangrijke deadlines van 2012 te halen wordt met de dag zwaarder. Er wordt wel vooruitgang geboekt, maar het gaat allemaal heel traag. In de eerste maanden van 2012 staan onder meer op de agenda: de Griekse financieringsnoden, het opstarten van het permanente ESM steunfonds, de verankering van begrotingsdiscipline in de grondwet van elk euroland, de herkapitalisatie van de Europese banken.

Lees meer...
 

De 11 beste quotes van Buffett

Ze komen soms misschien over als tegeltjeswijsheden. Maar de uitspraken van Buffett bieden desalniettemin vaak waardevolle inzichten voor menig belegger. Hieronder treft u elf van Buffett's bekendste quotes aan, gesorteerd op onderwerp.

Lees meer...
 

Wat brengt 2012?

In 2011 groeiden de problemen in de rand van de eurozone uit tot een existentiële crisis van de muntunie. Europa heeft zichzelf begin 2010 vier jaar de tijd gegeven om de obligatiemarkten te stabiliseren en een nieuwe architectuur rond de euro uit te tekenen. Ondertussen moeten tijdelijke en/of permanente steunmechanismen verder uitgebouwd worden. 2012 wordt dus allicht een jaar van crisismanagement. De noodzakelijke besparingsplannen zullen onvermijdelijk op de economische groei wegen. In Europa zijn zelfs een aantal kwartalen van negatieve groei mogelijk. Dat zorgt voor een crisisgevoel bij Europese beleggers.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 148 - 168 van 433

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2019 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.06747 seconden