HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina

Het ontwikkelen van een beleggingsstrategie

Edward Loef, één van de bekendste technisch analisten in Nederland, heeft na 25 jaar werkzaam te zijn geweest voor diverse financiële instellingen in 2010 besloten om onafhankelijke beleggingsresearch op basis van koersgrafieken en technische indicatoren te verzorgen. Zijn doel is om belangrijke veranderingen in de richting van de beurskoersen tijdig te signaleren en hierover te publiceren. Naast professionele instellingen, zoals (private) banken, vermogensbeheerders en handelsplatforms maken ook steeds meer particuliere beleggers gebruik van zijn inzichten, nieuwsbrieven, lezingen en beleggingscursussen.

Lees meer...
 

Beleggingspsychologie, waarom het systeem wint en u verliest

Marten de Vries is financieel verslaggever bij Analist.nl. Veel direct contact met experts op het gebied van beleggen geeft hem unieke inzichten in de wereld van het beleggen.

In de presentatie (28 april 2012) laat hij zien dat beleggen voor velen een spel is en waarom de kleine belegger (over het algemeen) niet speelt om te winnen. Zijn constructieve tips geven u de kans om deze achterstand in te halen."

 

Beleggen in opties

Karel Mercx is redacteur bij Beleggers Belangen. Hij heeft zich gespecialiseerd in het beheren van beleggingsportefeuilles en geeft tijdens HCC Beleggen Symposium van 28 april 2012 de presentatie "beleggen in opties".
 
In zijn presentatie zal hij laten zien dat opties kunnen dien voor extra rendement en ter bescherming van de beleggingsportefeuille. Beide methoden zullen ervoor zorgen dat het rendement van de beleggingsportefeuille vooruit gaat.
 
De presentatie is gebaseerd op het huidige beursklimaat. De bezoeker gaat naar huis met tips die hij of zij meteen kan gaan toepassen.
 

 

De OK-Score in India en de USA

Na de zeer succesvolle presentatie in 2010 over de gebruikmaking van de OK-Score bij distressed securities en voor zeer velen intussen bewaarheid met zeer concrete high yield resultaten, wordt er op 28 april a.s. (HCC Beleggen Symposium) door Willem Okkerse uitleg gegeven over de OK-Score en zijn inzet in de USA en wel in de S&P 100.

Er wordt bekend gemaakt HOE de primaire onderzoeksopzet voor die S&P beoordeling was en WAT de uitkomsten waren voorafgaande aan de real-life start per 1.1.2011.

Tevens wordt de link gelegd met de real life uitkomsten van de OK-Score AEX portfolio en de OK-Score S&P 100 Magnificent Twenty.

Lees meer...
 

Het traden op basis van Balanced Condors

Op 28 april houdt de HCC Beleggen een symposium over actief beleggen in aandelen en derivaten. Een van de sprekers is Tjakko Wielinga.

Tjakko Wielinga is nu al weer enkele jaren actief met het handelen op basis van balanced condors die zijn samengesteld uit AEX maandopties. De oorspronkelijke strategie was passief en beperkte zich tot het schrijven van verticale call- en put spreads met als risico management slechts het plaatsen van een stoploss bij de shortposities. Op zich wel winstgevend maar toch een behoorlijke drawdown bij tijd en wijle.

Lees meer...
 

De eurocrisis: ook trage vooruitgang is vooruitgang

Najaar 2011 werden verregaande hervormingen beslist op twee Europese topbijeenkomsten. De uitvoering ervan laat evenwel op zich wachten. De agenda om de belangrijke deadlines van 2012 te halen wordt met de dag zwaarder. Er wordt wel vooruitgang geboekt, maar het gaat allemaal heel traag. In de eerste maanden van 2012 staan onder meer op de agenda: de Griekse financieringsnoden, het opstarten van het permanente ESM steunfonds, de verankering van begrotingsdiscipline in de grondwet van elk euroland, de herkapitalisatie van de Europese banken.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 148 - 168 van 435

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.09289 seconden