HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina

Automatisch handelen via de algoritmes van Lynx AutoTrader

De afgelopen jaren heeft de trend van automatisch handelen op de financiële markten via algoritmes een grote vlucht genomen. Volgens het Financieel Dagblad verloopt zelfs al 70% van de Amsterdamse aandelenhandel via automatische systemen. Lynx heeft nu speciaal voor de particuliere belegger AutoTrader ontwikkeld, zodat u net zoals de professional kunt profiteren van alle mogelijkheden die handelen via automatische handelssystemen bieden.

Lees meer...
 

Rente, en actief beleggen in obligaties

Het voordeel van beleggen in obligaties is dat van tevoren precies uit te rekenen is hoeveel rendement de belegging gedurende de looptijd gaat geven. De periodieke betaling van de coupon staat gedurende de looptijd vast en de obligatie wordt tegen de nominale waarde  afgelost. Dit geldt alleen als de obligatie ook daadwerkelijk tot het einde van de looptijd wordt aangehouden en de uitgevende instelling niet tussentijds in financiële problemen komt.

Lees meer...
 

Het ontwikkelen van een beleggingsstrategie

Edward Loef, één van de bekendste technisch analisten in Nederland, heeft na 25 jaar werkzaam te zijn geweest voor diverse financiële instellingen in 2010 besloten om onafhankelijke beleggingsresearch op basis van koersgrafieken en technische indicatoren te verzorgen. Zijn doel is om belangrijke veranderingen in de richting van de beurskoersen tijdig te signaleren en hierover te publiceren. Naast professionele instellingen, zoals (private) banken, vermogensbeheerders en handelsplatforms maken ook steeds meer particuliere beleggers gebruik van zijn inzichten, nieuwsbrieven, lezingen en beleggingscursussen.

Lees meer...
 

Beleggingspsychologie, waarom het systeem wint en u verliest

Marten de Vries is financieel verslaggever bij Analist.nl. Veel direct contact met experts op het gebied van beleggen geeft hem unieke inzichten in de wereld van het beleggen.

In de presentatie (28 april 2012) laat hij zien dat beleggen voor velen een spel is en waarom de kleine belegger (over het algemeen) niet speelt om te winnen. Zijn constructieve tips geven u de kans om deze achterstand in te halen."

 

Beleggen in opties

Karel Mercx is redacteur bij Beleggers Belangen. Hij heeft zich gespecialiseerd in het beheren van beleggingsportefeuilles en geeft tijdens HCC Beleggen Symposium van 28 april 2012 de presentatie "beleggen in opties".
 
In zijn presentatie zal hij laten zien dat opties kunnen dien voor extra rendement en ter bescherming van de beleggingsportefeuille. Beide methoden zullen ervoor zorgen dat het rendement van de beleggingsportefeuille vooruit gaat.
 
De presentatie is gebaseerd op het huidige beursklimaat. De bezoeker gaat naar huis met tips die hij of zij meteen kan gaan toepassen.
 

 

De OK-Score in India en de USA

Na de zeer succesvolle presentatie in 2010 over de gebruikmaking van de OK-Score bij distressed securities en voor zeer velen intussen bewaarheid met zeer concrete high yield resultaten, wordt er op 28 april a.s. (HCC Beleggen Symposium) door Willem Okkerse uitleg gegeven over de OK-Score en zijn inzet in de USA en wel in de S&P 100.

Er wordt bekend gemaakt HOE de primaire onderzoeksopzet voor die S&P beoordeling was en WAT de uitkomsten waren voorafgaande aan de real-life start per 1.1.2011.

Tevens wordt de link gelegd met de real life uitkomsten van de OK-Score AEX portfolio en de OK-Score S&P 100 Magnificent Twenty.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 148 - 168 van 437

https://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.07731 seconden