HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina

De Euro zit aan het plafond

De Euro heeft sinds de bodem van 7 juni een prachtig opgaande lijn laten zien. Deze opgaande trend is te vangen in een trendkanaal dat haar oorsprong vindt op 15 mei 2010. Op 7 juni werd de bovenzijde aangetikt en op 9 september werd de onderzijde opgezocht.

Lees meer...
 

Democratie - demografie - economie


Het houdt iedereen bezig op dit moment. Hoe gaat het met de onderhandelingen rond het vormen van een nieuwe regering? Maar het is niet alleen Nederland dat worstelt met het probleem van de democratie. Onze zuiderburen hebben wellicht een nog grotere uitdaging op dit moment. In Engeland hebben ze voor het eerst in jaren een coalitieregering. Australië heeft een soortgelijk probleem, alhoewel ze daar inmiddels een regering hebben gekregen. In Spanje is er een meerderheid van één in het parlement die de regering steunt. Ook de Duitse regering de steun bij verschillende deelstaatverkiezingen afzwakken, en het is te verwachten dat Obama na de verkiezingen in november zijn meerderheid kwijt raakt.

Lees meer...
 

Koper: de perfecte cocktail voor een prijsstijging?

Tijdens de hoogtijdagen van 2008 waren de berichten over koperdiefstallen niet van de lucht. Of het nu ging om kerkklokken, bliksemafleiders of leidingen: koper was een geliefd object voor het dievengilde. Een tijdje was het rustig rondom deze berichtgeving, maar de laatste tijd lijkt de koperdief ‘terug’ te zijn. De oorzaak van deze diefstallen is natuurlijk de stijgende prijs van koper. Is het huidige prijsniveau echter te handhaven?

Lees meer...
 

Overnamegolf in aantocht

Wie het financiële nieuws enigszins in de gaten houdt zal het vast al wel zijn opgevallen: de toename in het aantal bedrijfsovernames. Vermoedelijk zal het aantal overnames ook de komende tijd nog wel verder toenemen. Hieronder leest u de vier belangrijkste redenen voor deze naderende overnamegolf.

Lees meer...
 

MACD systeem foutloos

Deel 1 door Dr Martin Boot

De studie van de MACD heeft tot nu toe het volgende opgeleverd:

  1. De MACD geeft 65% foutieve signalen.
  2. Het systeem kan niet worden verbeterd via een stop loss of andere toepassingen van money management.
  3. Vermogensbeheerders sturen de belegger het bos in met praatjes als "de belegger moet direct anticiperen op een signaal en dat lukt alleen ons vakmensen maar". De waarheid is dat er niet kan worden ingegrepen in de MACD.
  4. De voorstellen die tot nu toe zijn gedaan om de MACD te verbeteren, doen allemaal onder voor de MACD zelf.
Lees meer...
 

Donkere wolken pakken zich samen .....

In de recente maandvisie werd al aangegeven dat de lange termijn momentum indicatoren neerwaarts zijn gedraaid alsmede de negatieve trend welke door de Maand Trend Analyzers wordt aangegeven. Technisch gezien hangt het potentiële hoofd en schouder patroon, met de neklijn rond de 303-305 zone en een koersdoel van minimaal 259, als het zwaard van Damocles boven de markt.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 190 - 210 van 429

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2019 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.10413 seconden