HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina
Vereenvoudig uw trading met de nieuwe "Algo Bands"

Marco-Vocking-120x160.gifMarco Vocking zal in zijn presentatie zijn zeer overzichtelijke Amerikaanse trading software tonen. Hij doet dit onder meer aan de hand van de Algobands indicator.

De Algobands Indicator herkent het volume van de algoritmes van de institutionele beleggers en verschijnt op het tijdstip en niveau waar deze in de markt komen. Deze indicator werkt op iedere markt en is ook perfect te combineren met onze andere indicatoren.

In zijn  presentatie, die alle facetten bevat die u nodig heeft om op de beurs succesvol te zijn, leert Marco U de basis van het traden met Algobands en alle belangrijke punten waar u op moet letten tijdens het traden.

Vocking professional trading, opgericht in 1992, is als leverancier van hardware en software gespecialiseerd in trading met alle daaraan gekoppelde diensten. Als officieel Education Partner van NinjaTrader  bieden wij complete cursussen en support volledig gebaseerd op het NinjaTrader platform.
Vocking-header680x90.gif

 
Karel-Mercx120x160.jpgThe four most dangerous words in investing are: 'this time it's different'

Soms lijken de  gebaande paden niet meer te werken.
Beleggers willen van het pad af, omdat zij denken dat het pad doodlopend is.

Karel Mercx
, beleggingsspecialist bij Lynx Wereldwijd Beleggen, zal in zijn presentatie: The four most dangerous words in investing are: 'this time it's different' laten zien dat op het pad blijven op lange termijn veel meer oplevert, dan het zoeken naar nieuwe wegen.
Lynx_logo238x85.gif
Lynx is dé specialist in online beleggen. Lynx geeft particuliere beleggers via haar gebruikersvriendelijke handelsplatform toegang tot meer dan 100 beurzen in 19 landen.
En dit tegen buitengewoon scherpe tarieven.

 
Wederom een geslaagd symposium                                           (bekijk ook de video's)
4 oktober werd in de Bilt voor de 63e maal het symposium gehouden. Er was sprake van een goede opkomst en er vonden vele geanimeerde gesprekken plaats. 141004-63-HCC-Beleggen-Symposium-SB161-740x427.jpgOude en nieuwe vrienden konden elkaar (weer) ontmoeten en daarnaast ook nog eens aan interessante lezingen deelnemen.

Voor het eerst zijn er tijdens de lezingen - door HCC Digimedia - opnames gemaakt. De meeste presentaties zijn op de website en via onderstaande links te zien.

Al met al een heel geslaagd en druk bezocht 63ste HCC Beleggen Symposium en zoals één van de bezoekers tegen me zei: "een hele goede dag en ik kan niet wachten op de volgende".

Voor deze en andere bezoekers noteer alvast dat het 
64ste HCC Beleggen Symposium
gepland staat op:
28 maart 2015!
 
Video's van 63ste HCC Beleggen Symposium op 4 oktober 2014
"Goed gereedschap is het halve (beleggings) werk"
Symp63Logo-V4-450x210.jpg

Een van de -vele-  voorwaarden om tot goede beleggingsresultaten te komen is het kunnen beschikken over de juiste technieken, instrumenten en benaderwijze. Kortom welke ingredienten heb je nodig om de markt te kunnen verslaan?
Tijdens het 63ste symposium "Goed gereedschap is het halve (beleggings-) werk" zijn diverse sprekers ingaan op vragen als welke ETF moet ik kiezen, hoe combineer ik verschillende type assets, hoe combineer je beleggingsstrategieën, hoe selecteer ik het juiste aandeel, heeft u nog tips, etc.
Elke spreker heeft vanuit zijn eigen invalshoek en ervaring het onderwerp benaderd tijdens het symposium.

Lees meer...
 
Optimale correlatie, leverage en herbalancering bepalen voor een set handelssystemen.

Jan-Roozenburg-120x160.jpgKorte beschrijving voordracht:
Als eenmaal een betrouwbare set handelssystemen ontwikkeld is komen de volgende vragen op: 
  • Hoe wordt een optimale combinatie van de beschikbare systemen samengesteld? Met andere woorden:  welke systemen doen mee en zo ja met welke inzet?
  • Hoe wordt het risico van de combinatie in de hand gehouden?
  • Is herbalancering voordelig en zo ja hoe frequent?
In zijn voordracht  presenteert Jan Roozenburg een praktische werkwijze die deze belangrijke  vragen beantwoorden.
Voorts worden de praktijkresultaten van de laatste jaren besproken.

Persoonlijke informatie:
Jan Roozenburg, van huis uit chemisch ingenieur, handelt sinds 2006 met zelf ontwikkelde, geautomatiseerde handelssystemen. Het track record is uitstekend en zijn strategie wordt toegepast op privé accounts van derden bij Interactive Brokers.


 
Kwantitatieve tactische asset allocatie.

WJKeller120x160.jpgWouter Keller, ondernemer, emeritus hoogleraar en investeerder, bespreekt verschillende tactische beleggingsmodellen. Hij is na een lange carriere bij het CBS en de VU nog een eigen ICT bedrijf gestart. Hierbij is enig vermogen opgebouwd. Ontevreden over de beleggingsresulaten van de grootbanken heeft Wouter eigen beleggingsmodellen ontwikkeld, mn. op basis van momentum. 

Momentum is het voorspellen van de returns op basis van trends uit het verleden. Het QTAA fund van QTR Invest is gebaseerd op het eerste model (FAA) van Wouter. Hierbij spelen naast returns ook de volatility en de correlatie een belangrijke rol. Zijn nieuwere "Smart Beta" modellen zijn een tactische variant op de Modern Portfolio Theory van Markowitz.

In de presentatie zal Wouter de modellen kort toelichten en illustreren dmv. uitgebreide backtests met oa. index funds vanaf 1996 en eerder. Hij heeft over de modellen verschillende papers gepubliceerd  (zie papers.ssrn.com/sol3/cf_dev/AbsByAuth.cfm?per_id=1935527). Zijn FAA paper staat in de SSRN Top10 van de meest gedownloade papers op het gebied van portfolio analyse.  

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 85 - 105 van 433

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2019 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.09857 seconden